reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam Was dziewczynki w ten pochmurny dzionek :-) Chociaż mam dzisiaj zły humorek :-( Obudziłam się z bólem głowy a do tego zobaczyłam że Maciek nie pozmywał po wczorajszym obiedzie i kolacji no i mam dwie komory zmywania :wściekła/y: Do tego wszystkiego jest brudno w domu i muszę posprzątać bo przyjechała moja koleżanka która mieszka w Anglii i chce się z nią spotkać ... A mój dzisiejszy plan na dzień to:
- zjeść śniadanie,
- iść kupić chlebek,
- schować czyste pranie,
- wyprać kolejną partie brudnych ciuchów,
- pozmywać,
- upiec piernika,
- poodkurzać,
- iść do mamy na obiad (bo nie mam siły nic dzisiaj robić),
- odpocząć ... :-(

Dziewczyny ratunku mam chyba jakąś depreche siedze i rycze i nie wiem dlaczego ... mam dość wszystkiego ... a muszę porobić to wszystko z listy bo kto to za mnie zrobi ?????????????? Dzisiaj ze mną coś nie tak :-(

Madziu miło że o nas nie zapomniałaś :-) Pisz częściej bo jesteśmy jak jedna wielka rodzina i chłoniemy kolejne nowe osóbki bardzo bardzo chętnie :tak:

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

reklama
Ankami przeczytałam bardzo ciekawe, lubię takie rzeczy czytać, bo to jest mądre..można się dużo dowiedzieć...jak ta książka wpadnie mi kiedyś w łapy to ją kupie:tak:

Bazylka, nie wpatruj się tak w to USG, bo - z całym szacunkiem dla Twoich umiejętności w tym kierunku - i tak wiele nie wypatrzysz. Mój lekarz rzucił kiedyś tekst, że tak naprawdę to zdjęcia USG powinien czytać tylko ktoś, kto zjadł na tym zęby, a on się za specjalistę nie uważa (!). Skoro potrafi tak powiedzieć gość z takim doświadczeniem, to co tu mówić o pacjentkach! Lepiej umów się jak najszybciej na 3D.
Widzę, że mamy podobne spostrzeżenia na temat "urody" mieszkańców i mieszkanek Wysp. W moim domu funkcjonuje nawet powiedzenie: "O, kolejna piękna Angielka...". :-D:-D
Ewa, nie rozumiem, jakie kontrowersje może budzić zapis 3 lub 4D - oprócz bardzo szczegółowego badania każdego narządu dziecka mamy dzięki niemu niepowtarzalną pamiątkę.
Grubelek, ależ masz dziś ciśnienie na swojego faceta! ;-) Po burzach w powietrzu pozostaje ożywczy ozon. :tak:
Zebrra, może jakaś miła niespodzianka dla Wiki? (ciacho? czekoladka?)
Ankami, daj znać, jak wyszło echo.
Magda, przesyłam wiele serdeczności.

hej
wróciłam z miasta i pochłonełam 2 zapiekaniki.jej:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Magda 29. Pozdrowionka!!!!!!my się chyba znamy cio?????:-) :-) :-)

mila tez tego nie rozumiem....nie komentuje wiec

Negri, nosek do góry. Może to hormonki? A na takie poranne niespodzianki zalecam... kupno zmywarki. :-) To moja najlepsza domowa kumpelka. ;-)
Marika, Ankami, ja też nie nazwałabym panny Muchy aktorką. A już na pewno nie politykiem... :-D:-D

Negri-pomalutku...wszystko zrobisz tylko spokojnie...wiem jakie to drażniące wstajesz i...znowu sprzątanie,mycie tych samych garów które jutro znów będą brudne, znowu odkurzanie...człowiekowi się nie chce bo to syzyfowa praca,,pogoda też mimo wszystko do niczego stąd deprecha...ściskam cię mocno, wpadłabym Ci pomóc;-)

Wczoraj była niedziela ale ja od rana porządki....generalne, mimo że mam małe mieszkanko to zawsze jest coś do zrobienia...dziś nie robię nic...kompletnie!!no może odkurzę bo się nosi piasek z podwórka..tyle że muszę olą się zając, w coś się pobawić, pokolorować kolorowankę...muszę jej poświęcać troszkę uwagi bo ostatnio więcej w kompie siedzę:zawstydzona/y:

hej co do depresji to ja tez mam czasami usiade i rycze bez powodu ale tlumacze sobie to tym ze kobieta w ciąży miewa zmienne stany .JUTRO mam usg zobacze dzieciatko juz ma 24 tygodnie prawie i mysle ze wkoncu poznam pleć ( ide z mezem bo tak bardzo chce znow zobaczyc dzidziusia! marcin zrobił generalny remont w domu zeby dzidzi sie dobrze z nami mieszkalo!)[url=http://www.szipszop.pl][/URL]

Hej mila:) gdzie ty się podziewasz:)??
polityk-aktorka ale wszędzie się pcha i ją biorą!(mam na myśli Muchę)

reklama
Marika hi hi pomysł mi podsunęłaś ;-) malutki przelewik z mężusiowego konta nie zaszkodzi... :confused: a potem na zakupki :tak:

Mila oj mam! I oby mi przeszło do 17.00 bo inaczej usłyszycie o mnie w wieczornych wiadomościach.. :-D

Negri to ten dzień jakiś taki do d...

A no i chciałam napisac że ja już 24 tyg mam, czekałam na ten czas bo wiem że juz będzie ok ... :-)

Do góry