reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Bazylia, Twoje obawy mogą się sprawdzić, bo Mariusz ciągle jęczy, że jak dziewczynka, to żeby tylko nie była po nim paszczurem ;) strasznie się boi, że urodę po nim odziedziczy.
A swoją drogą to faktycznie wielu teraz jest ślicznych młodych chłopców i małych chłopaczków ;-)

reklama
Bazylia hihihi :-D z tym podważaniem opinii , ja jak leżałam w szpitalu i nie chcieli mnie wypuścić to zapytałam się ordynatora na jakiej podstawie mnie tam trzyma i skąd wie że jeszcze mam tam siedzieć? :confused: on się zaczął smiać i puścił do domku... a nie chciałam podważać jego kompetencjii... :szok:

bazylia - Hanusia NIE BĘDZIE pasztetem... będzie śliczna jak jej mamusia hihihihi
grubelku oj to nieźle się działo jak takie masz nastawienie - burza z gradem widocznie przeszła :-D

Grubelku ja chyba tez mam nienajlepszy dzień... to chyba przez tą bezsenność... dzisiaj rano zrobiłam straszną awanturę Wice i teraz mam wyrzuty sumienia... trzymam mnie strasznie...

Zeberrko moja też dziś mnie wkurzyła-nie wiem chyba sumo trenuje bo rzuciła się na swoją koleżankę rówieśniczkę...bitwa o kredki, było mi wstyd, nikt agresji jej nie uczy:no:
a co do bezsenności to też dziś o 3 z boku na bok się przewracałam, i mnie to zeźliło i zaczęłam na głoś gadać i biadolić że spać nie mogę aż ten mój się obudził...

Madziu przykro mi że poroniłaś...ale jeszcze wszystko przed tobą, pisz z nami śmiało-tu się "rozwijają przeróżne tematy:):tak:

Dobra uciekam coś działać w domku:)

Zebrra , Nicoya burza z gradem to mało... to jakiś cyklon :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: albo... brak seksu :dry: :-D :baffled: :evil: :rolleyes: :unibrow: :oo: :unsure: hi ale mam humorek :baffled:
na razie sprzątam.. może się wyżyję na odkurzaczu :confused: .... i mopie!

Grubelek-sprzątanie..to jest to aby się bardziej wkur...żyć:-p zbierasz po kimś szklanki, papierki itp...nie cierpię tego:wściekła/y::laugh2: ale wyżyć się wyżyjesz bo to pracochłonne zajęcie to sprzątanie.

Ankami nasza aktorka ANNA MUCHA kiedyś gdzieś powiedziała że dzieci mieć nie będzie bo kobiety w ciąży cofają się w rozwoju...czy coś podobnego...więc nie przeczytam bo jeszcze się tak nastawie...że mózg się kurczy...:laugh2::laugh2::szok:i co to dopiero będzie.....ale moja bratowa jest dowodem że kobiety w ciąży jak się uczą to później mają mądre dzieci, studiowała z brzuchem...broniła magisterki...potem w drugiej ciąży robiła podyplomowe bankowość itp...i jej dzieci są cholernie mądre, świadectwo z czerwonym paskiem, uzdolnione muzycznie itp.. a i jej się chyba nic nie skurczyło skoro zrobiła ciężkie studia na bdb ocenę:):tak:

Marika, to właśnie przeczytaj artykuł, żeby wiedzieć, co się dzieje z tym samym mózgiem po 6 miesiącach od porodu :)
A nazywanie Muchy aktorką strasznie szumnie zabrzmiało ;)

reklama
Ankami to tylko nazwa:):-D:laugh2::laugh2:ale mimo wszystko Mucha jest taka obrotna dziewczyna. nie powiem że nie.....świat zwiedziła, jakąś karierę tam robi bo robi..studia w polityce coś tam działała...nie ma co ukrywać.

Mam od teraz dobry humor...mój mąż przyjechał z banku i dał Oli 50-taka do skarbonki....a mi dał 100:szok::szok::laugh2::laugh2::laugh2:cholera ale ma dzień dobroci!!! chyba kupię sobie buciki na wiosnę:happy:

Do góry