reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam wieczorkiem!
Anna ja nie oglądam :-) .
No tak i koniec weekendu... :-(

Pewnie od jutra pogoda się poprawi jak to zwykle bywa, w weekend koszmarna a w tygodniu piękna...

No dobra już nie marudze. Dobranoc lipcówki! :-)

reklama
Czesc dziewczyny.
Anna, ja też nie oglądam Tańca z gwiazdami, dla mnie to rewia tandety i fabryka idiotycznych fobii narodowych typu tipsy. Ale to oczywiście moja prywatna opinia :-)
Zebrra, cały dzień oglądałam film z usg, na którym jest ten niby-fiutek i mam coraz większe wątpliwości. Nie dowierzam już temu cholernemu usg i nie nastawiam się na żadną płeć. Rozumiem, czemu napisałaś "czekamy na Zuzię lub Jasia" :) Może w moim przypadku 3d wyjaśni trochę sprawę..
Dobranoc dziewczynki!

A ja się witam... :) niestety i mnie dopadła bezsenność i od 3-ej nie zmrużyłam oka... najpierw przez godzinę przewalałam się z boku na bok, a potem przyszłam do kompa... :)

Aniu ja też nie oglądam "Tańca..." mam podobne zdanie jak Bazylia... Zresztą w ogóle nie lubię programów tego typu... to samo teraz z "Jak oni śpiewają" itp...

Bazylka ja następne (długie) USG będę miała koło 30 tygodnia... ale jakoś mi się nie chce wierzyć, że wtedy da się podejrzeć...

ZEBRA ja tez nie moge dzis spac :no: poza tym jestem przeziebiona i leje mi sie z nosa.....a do pracy trzeba isc:szok: .....
w nastepny poniedzialek ide na USG juz nie moge sie doczekac:-)
milego poniedzialku mamuski:happy:

I ja się witam:-D :-)

Moja bezsenność się udziela...

Jeśli chodzi o taniec z .........NIE OGLADAM, NIE OGLADAŁAM I NIE BĘDE!!!ale wiecie ilu ludzi to ogląda...umnie np.gg.pustoszeje jak się zaczyna ten taniec:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled:

Już poniedziałek, fajnie, w środe usg połówkowe z nagraniem.......jak ja się cieszę:-) :-) :-)

Magdalenko, a co Ty tak żadko zaczęłaś się pojawiać???

Przespałam się 2 godzinki, ale coś czuję, że jak zaprowadzę Wikę do szkoły, to jeszcze się położę..

Ewa
fajnie, że bedziesz miała nagranie :)

ZEBRRA wiem wiem nie bylo mnie tu zbyt czesto;-) , ale ostatnio sie poprawilam:-) i pojawiam sie czesciej!!!!
a tak wogle to niby bede miec chlopca... tak wykazalo USG 13 tyg.
no ale zobaczymy za tydzien czy sie potwierdzi???????:confused:
z reszta zeby dzidzia tylko zdrowa byla!!!!!!! to najwazniejsze:tak:

apropo nagrania, są różne opinie...po co???itp
rozmawiałam jednak z koleżnka która niedawno urodziła i ona żałuję ze nie ma,...a nie nagrała bo miała obiekcje i ona i jej rodzina.....
więc ja nie pytam o zdanie tylko sama podejmuję decyzję;-)
lece robić dziecku sniadanko, Krzyś dziś w domu, lecimy do alergologa:baffled:

reklama
Witam w okropny poniedziałek!
Nie dośc że za oknem szaro to jeszcze pokłóciłam się z mężem :baffled:
Nienawidzę facetów! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Płakać mi się chce....
Miłego dnia :happy:

Do góry