reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Zebrra wiesz my tak dawno się nie kłóciliśmy... nawet ostrej wymiany zdań nie było od dłższego czasu. Teraz wszystko wybuchło ze zdwojoną siłą... Mi jest przykro... siedze wyje i się obwiniam... Ja nie potrafię się z nim kłócić... Bardzo to przeżywam... Najgorsze że Julka cos wyczuła, bo rano było inaczej niż zwykle i nic nie zjadła przed wyjściem do babci...
Wszystko jest okrutne... :-(

hej dziewczynki (i malisi chłopcy hihi)

grubelku nawet w najzgodnirjszych związkach musi przejść burza... głowa do góry - to burza wiosenna za chwilę wyjdzie słońce, jesli nie czujesz się jakoś zraniona - wyślij mu miłego sms-ka... chłop zmięknie i będzie dobrze :-)

powiem wam ze nie rozumiem tu jakis dylematów a propo's usg 3D - jak ktoś chce niech robi, jeśli nie to nie... przecież maleństwu to nie szkodzi, ja umawiam się na ten tydzień bo chciałabym miec pamiątkę no i może dojrzą wreszcie czy to Jędruś czy Hania :-)

milusiego dzionka życzę pełnego słoneczka jak nie na niebie to w duszy :-)

Dzień dobry w zimny poniedziałek!
Moje słoneczkjo cały wieczór kopało, próbowałam się z nim bawić w pukanie w brzuszek i raz się udało! :-D Misiaczek odkopał! Super!

Ja jestem jak najbardziej za nagraniami usg. Przecież to wspaniała pamiątka. Jak ktoś nie chce to nie musi oglądać. Ale jak kiedyś będę dziecku opowiadać, jak to było kiedy był w brzuszku to jeszcze mu pokażę na dvd. To się zdziwi :-D. Chociaż jak technika jeszcze pójdzie do przodu to ciekawe co będzie za 20 lat. Te nasze dvd będą mogły się pewnie schować.

Grubelku - głowa do góry. Nicoya ma rację, po burzy zawsze wychodzi słońce. A jak miło jest się godzić ;-).

Mój chłop od rana biega po urzędach: podatki, rozliczenia brrrrrr. A ja zostałam w domku i biorę się za pieczenie babki.
Jak któraś ma ochotę to zapraszam! :-) :-) :-)
Miłego dnia!

Prawie cały weekend przesiedzieliśmy z Rafałem oglądając jego filmy z Tajlandii - aż się zachciało słońca, a u nas według prognoz we wtorek deszcz ze śniegiem!

Wczoraj pierwszy raz od baaardzo dawna poszłam na siłownię i byłam zaskoczona jak bardzo przez ciążę spadła mi kondycja. Właściwie zauważyłam to już po ćwiczeniach w domu, ale dopiero tam wyszła cała okrutna prawda ;)

A dziś idę na to jedno z ważniejszych dla mnie w tej chwili badań i cały czas mam nadzieję, że echo nie wykaże żadnej wady.

ankami kciuki trzymam... schowaj strachy w domu i na badania z optymistycznym błyskiem w oku iść proszę ... :-)
anna to ja się wpraszam na babkę :-) a jak jeszcze marmurkowa w czekoladzie - to napewno się mnie nie pozbędziesz hihihi

No!!!
To wyładowałam nadmiar energii na szanownych liniach Centralwings (czekamy na zwrot kasy 2 m-ce! :wściekła/y: )
Anna godzić to ja się uwielbiam :-D tylko niestety nie moge :-( A na babke to bardzo chętnie się wpraszam... :tak: ;-)

Ankami ja też trzymam kciuki!!!

Dziewczyny, dzięki za wsparcie :) jeszcze cały dzień muszę czekać na badanie, dam znać co i jak wieczorem po powrocie.

Grubelku, to i tak "na pocieszenie" ;-) powiem Ci, że jeszcze wcale nie tak długo bujacie sie z Centralwings - znajomi podobną sprawę ciągnęli ponad rok

reklama
Grubelku[/B], to i tak "na pocieszenie" ;-) powiem Ci, że jeszcze wcale nie tak długo bujacie sie z Centralwings - znajomi podobną sprawę ciągnęli ponad rok

:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Wrrrrrrrr...... o i jeszcze dostałam niedopłate z elektrowni :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: z jedynką z przodu a dalej cztery zera :szok: zaraz na zawał zejde... :wściekła/y: Ale mam dzień!
Wpadłąm na pomysł wyemigrowania męża na Antarktyde! :evil: :realmad: :unibrow: :unibrow:

Do góry