reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam Asiulinko:-)napisz cos o sobie:happy2:

Generalnie to nie wiem od czego zalezy spokuj dzieci.Moja siostra urodzila syna i zachowywal sie tak samo jak Laura.
A mnoze to zalez od tego jak sie kobieta ciezarna prowadza bo ja mialam bardzo spokojny tryb zycia ze wzglkedu na zagrozona ciaze non stop lezenie, brak pracy, zero przemeczania, zero noszenia.....Siostra miala podobnie:confused:

Dzis spokojny dzionek bylysmy na zakupach, zrobilysmy sprzatnie a o praniu zapomnialam:baffled: ups moze jutro:zawstydzona/y:

Milego weekendu i spokojnej nocy

Witam w niedzielny poranek;)
U mnie dzis nie ciekawa pogoda, pochmurno, mam nadzieje ze pozniej sie wypogodzi.
W srode przyjezdza do nas tesciowka, odpoczne troche, ona uwielbia obowiazki domowe:-D
Wczoraj kupilismy malemu mate edukacyjna, musze przyznac ze jest nia bardzo zainteresowany. Poczatkowo zastanawialismy sie nad jej kupnem, ale uwazam ze dobry zakup.
Zalaczam fotke.

Milej niedzieli.

Witam na początku kolejnego tygodnia! :-)
U mnie znowu pada...:-( Czyli ze spacerku nici... Chyba zwariuje -cały dzień w domu (zwłaszcza Maciuś-mój starszy synek będzie zawiedziny -lubi spacerki z braciszkiem;-)).

Cześć Kobitki!
Dziękuję za miłe powitanie :happy:.
My dzisiaj byliśmy na ważeniu i szczepieniu. Mati waży 4485g :happy:. Jestem szczęśliwa bo nie dość że urodził się malutki (2910g, 50 cm), to po dwóch dobach miał 2800g, a po 2 tygodniach 2750g :-(. A teraz na butli pięknie nadrabia. Robi się z niego śliczna kluseczka.
Trochę wkurzają mnie ceny tych szczepionek. Wzięłam skojarzoną, no bo wiecie, człowiek sobie niczego nie żałuje, to na dziecku też nie będę oszczędzać. No i 190zł :szok:!!! Jestem w szoku. A następna będzie kosztowała 130zł! Zdzierają z rodziców gdzie tylko się da!
Patina26 - ja właśnie dostałam w końcówce 6 tygodnia :-(.

U nas też od rana pada, ale ja poszłam na spacer. Nie było to łatwe z wózkiem i parasolką, ale chciałam aby Mati łyknął powietrza. Chodzimy codziennie choć na krótki spacerek. Poza tym on w wózku pięknie zasypia :tak:.

Acha, dziś w nocy wypróbowałam sposób suszarkowy na uspokojenie Matiego. To naprawdę działa :tak:. W jednej chwili się uspokoił i i nasłuchiwał co jest grane i po pół godzinie suszenia zasnął :-).

reklama
Witam,
wlasnie wrocilam do domku bylysmy z Laura w Koln na lotnisku odebrac kumpele.U nas brzydka pogoda pada deszcz i spacerek odpada.Dzis w nocy Laura pobila rekord przespala 8 godzin:szok:
Tera ztrezba obiadek zrobic i kawusie wypic.Moze wieczorem posegreguje ciuszki bo Laura wyrosla z ciuszkow na 56cm i niektore na 62cm tez sa male.Co firma to inna rozmiarowka:wściekła/y:

Ja karmie butelka i tez mialam okres ok.6tyg, jestem juz po

Do góry