reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam,
dzis sporo zalatwiania spraw na miescie.latalam jak szalona Laura nie zostanie fotomodelka bo na zdjeciach zasypiala:-D.W czwartek jedziemy po paszport.
Agnes znow Laura przsepala 8 godzin:-p My planujemy chrzciny 28 pazdziernika ale nie wiem co bedzie z tydzien sie okaze po wizycie w Kosciele
Juleczka smialao mozesz klasc Malenstwo na mate.Moze wtedy dopiero zacznie gaworzyc bo sie jej spodoba:tak:
Asiulinka pogoda lubi platac figle
Ewciu fajknie ze macie juz zapiete wszystko na ostatni guzik

Laura tuli sie do tatusia wiec skorzystalam z wolnego czasu wczesniej mialam salon dobroci w lazience chwila dla siebie w wannie z pianka:-)

Spokojnej nocy

Dzień dobry Mamuśki!

Krzysio obudził się dzisiaj zakatarzony. Biedaczek fryka noskiem i sapie. Zadziałałam z rana fridą ale oczywiście go to rozdrażniło więc nie wyczyściłam wszystkiego. Teraz najadł się i śpi.
Wczoraj spółdzielnia włączyła nam ogrzewanie, niestety z tego powodu mamy zalane mieszkanko i dzisiaj idę do administracji z pismem o odszkodowanie. W maju robiliśmy remont, gładzie ,malowanko panele i.t.p. a tu masz ci los :wściekła/y:
W ogóle wczoraj był jakiś pechowy dzień. Dodatkowo okazało się,że mąż jeździ bez ważnego przeglądu technicznego auta, a jak jechał do stacji kontroli to po drodze złapał gumę. I to wcale nie był 13 w piątek ( ha ha a właśnie 13 lipca w piątek urodził się nasz synuś).

Pozdrawiam wszystkich i miłego dzionka życzę :-)

Witan,
U mnie wczoraj i dzis slonecznie, wiec korzystam z okazji i piore, bo na dworzu szybciutko wyschnie.
Moj wraca dzisiaj z PL, byl wyrobic paszport dla Victorka, przyjezdza tez tesciowka, wiec bedzie luz odpoczne troche:tak:
Vic, wczoraj tez sie obudzil z zapchanym noskiem, bo bylo za goraco w pokoju, ja tez zawsze mam przytkany jak jest duszno, ja wlewam mu po kropelce soli fizjologicznej do noska odczekam chwilke i wtedy wszystko ladnie wychodzi.

Ojoj, taka kapiel w pianie i do tego swieczuszki, pelen relaks.

Milego dnia

Czesc dziewczyny! jestem poczatkujaca, od dzisiaj zaczynam przygode z wami :-)
Jestem tez lipcowa mama, tylko ze z 2005 roku i sierpniowa z 2006 roku :-)
Aniu-jesli moge sie tak do ciebie zwrocic uwazaj z tym zwracaniem. Moje dziewczyny obie ulewaly i to okropnie a wszystko przez alergie na bialko mleko krowiego. Jesli to ulewanie bedzie ci sie powtarzac coraz czesciej to zwroc uwage na co jesz. pozdrawiam serdecznie!

Witam dziewczyny,
na poczatku witam Cie Czarna i juz tlumacze ze ja piersia nie karmie daje butelke.na poczatku Laura ulewala raz na dobe teraz raczej sie jej to nie zdarza:tak:

Nusia a dlaczego nie robiliscie paszportu przez Konsulat?

Kasiluec mam nadzieje ze szybko przejdzie katarek Krzysia, pisz pismo i smigaj do tej administracji niech placa:tak:

Laura jak zwykle pozwolila sie mamie wyspac.Powinna wkrotce sie obudzic dam jej butelke ubiore i jade z nia na jakies zakupki:-) Obiadek juz na kuchni wiec nie musze sie przejmowac.

Milego dnia

Witaj czarna

Anka robiac w pl paszport bedzie do odbioru za miesiac a gdybysmy robili przez konsulat paszport bylby dopiero po nowym roku, a chcemy jechac na swieta do pl, wiec trzeba bylo leciec:tak:

Wlasnie sie zloszcze bo pierwszy raz moj M leci inna linia niz zawsze i kuzwa 4h opoznienia:wściekła/y::wściekła/y: nigdy wiecej tej lini!!!:wściekła/y::wściekła/y:
Juz sie cieszylam ze nie dlugo bedzie w domku, a tu o:wściekła/y:

Wszystko juz posprzatalam i obiad przygotowalam, wiec chyba sie troche przespie, bo co tu robic...

reklama
Do góry