reklama
zebrra
Potrójna mama :)
U nas waga z wczoraj 5200g, urodzeniowa 3980g, a przy wypisie 3620g..
Głowa i klata 39cm...
Głowa i klata 39cm...
anka26_x_07
Mama Laury :)
Tydzien temu bylam na U3 u lekarza i wyglada to nastepujaco Laura przy urodzeniu miala 4020g przy wypisie ze szpitala czyli po 5 dobach 3760g po niespelna 6 tygodniach Laura wazyla 5105g w glowce 39cm.
Dzieci ładnie przybieraja:-)
Dzieci ładnie przybieraja:-)
Cześć Kobitki!
Podczytuje Was sobie. Ja też jestem lipcową mamą. Mateuszek urodził się 28 lipca. Chciałabym do Was dołączyć.Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? :-)
Podczytuje Was sobie. Ja też jestem lipcową mamą. Mateuszek urodził się 28 lipca. Chciałabym do Was dołączyć.Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? :-)
Cześć Kobitki!
Witaj Juleczko.Napisz coś o sobie i szkrabie:-):-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Witaj Juleczko, gratuluje !! napisz cos wiecej o sobie i malenstwu
jestes z Goleniowa na slasku?
jestes z Goleniowa na slasku?
Jestem z Goleniowa koło Szczecina. Mam 27 lat. Mateuszek jest naszym ukochanym Skarbeczkiem. Nie wiem, co jeszcze byście chciały wiedzieć? :-)
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Witaj Juleczka i gratuluje synka.
reklama
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Ja dzis sama mierzylam Vica ok 58cm, a na wage nie poszlam bo przyjmuja tylko do 11.30 a bylam padnieta po nocce tak wiec dopiero w piatek ide.
Ogladalyscie "u can dance", dobre teksty, no a jak niektorzy sie ruszaja, hmm tez bym tak chciala.
A teraz do lozeczka, bo oczy mi sie juz kleja.
Dobrej nocki
Ogladalyscie "u can dance", dobre teksty, no a jak niektorzy sie ruszaja, hmm tez bym tak chciala.
A teraz do lozeczka, bo oczy mi sie juz kleja.
Dobrej nocki