reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Kasiulec, moja Łu jest nadal poganką i chyba dlatego nie wytrzymuje w kościele dłużej jak 10 minut. Jak stoimy na zewnątrz, jest OK. Dlatego chrzest też zrobimy jej w plenerze ;)

Buziaczek, gratuluję zdanego egzaminu. A z kim będziesz zostawiać Blankę jak będziesz wychodzić na zajęcia?

A z osiągnięć Łucji? potrafi długo spać, ale biorę ją w nocy na karmienia (czasem przez sen), bo szkoda mi marnować to nocne mleko. Pięknie ssie sobie kciuka. Dużo gada. Uśmiecha się do ścian, no albo widzi duchy ;) i takie tam

Ankami - Dziekuje, Blaneczka bedzie zostawac dwa razy w tygodniu z Tesciowa, bardzo blisko Siebie mieszkamy okolo 1 mili! Takze nie mam problemow, z opieka dla Blani:-) To jest oczko w glowie Tesciow , pierwsza wnusia:tak::-DKochaja na zaboj , he he :cool2:
Gratuluje osiagniec;-):-)
Niusia - :szok::szok::szok:Gdzie TY to wyczytalas?Owszem kisnie mleko ale jak sie je odciagnie i zostawi na cieple to po paru godzinach ...jest zsiadle :sorry2:ale w piersiach :szok::-Dpierwsze slysze..:confused::confused:
Anka - ;-)super ze jee dobrze, a ile juz wazy? ja sie dowiem w nastepnym tygodniu :confused:jestem strasznie ciakwa ile wazy Nasz Skarb! a jak z waga u Waszych niemowlat Dziewczyny???

pozdrawiam mykam sprzatnac lazienke puki spi BLania kapiel i lozeczkooo:tak::tak::cool2: papap

ANKAMI - GRATULUJE 2 MIESIACZKA LUCJI ! ! ! !

reklama
Buziaczku tak jak pisalam wczesniej wpisalam w wyszukiwarce haslo i na jednym z forum dziewczyna pisala ze jej sie zwazylo czy zkisilo i dziecko nie chcialo jesc. Ale jak widac jest to bzdura:-D

Dwa tyg.temu Vic wazyl 5500, teraz ide albo jutro albo w piatek na wazenie, wiec zobaczymy ile przybral. Kazdy mowi ze jest spory jak na swoj wiek, a urodzil sie maly bo tylko 43cm.Wiec szybko nadrabia;))

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry