Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Kobitki ale sobie śpicie w nocy Mój pulpecik ciągnie cycę co 3 godziny w dzień i w nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobitki ale sobie śpicie w nocy Mój pulpecik ciągnie cycę co 3 godziny w dzień i w nocy
Cześć Lipcówki. Krzysio zasypia ok 22 potem cyc o 2 i o 5 potem różnie . Moje dziecko męczą dosyć często gazy i to głównie przez nie się budzi. Najpierw stęka i wierci się potem zaczyna płakać i biorę go do siebie do łóżka, wtedy pomaga cyc albo jak jest porządnie nagazowany i nie może przez to jeść to robimy gimnastykę i wypędzamy niedobre bąki z brzuszka
Zawsze po karmieniu staram się odkładać do jego łóżeczka, no chyba, że razem przyśniemy ;-).
Ale mały uwielbia budzić się rano kiedy leży obok mamy, uśmiecha się wtedy słodko i wcale nie marudzi.
W tą niedzielę Krzyś będzie chrzczony. Ciekawe jak będzie się zachowywał w kościele ?