reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Ewo, dziekuje za info. Moj synek wysysa ze mnie wszystko wiec chyba bym go nie stracila;-), ja myslalam zeby mu tylko dawac herbatki czasem gdy np.chcialabym dluzej pochodzic po centrum handlowym, gdyz maly po 2h sie budzi i zeby nie siadac z nim gdzies tylko dac wlasnie butle.

Milego weekendu kobitki

Niusia23 - Ja tak wlasnie zrobilam i nie stracilam pokarmu :rofl2:
Ewo - Jak sie czuje Synek?Mam nadzieje ze juz lepiej...:tak:
Aniu - I co bylas u Nas?:sorry2:
Marika - A co u Ciebie slychac?? jak sie czujesz?:-)
Milego weekendu;-) pozdrawiam ,zmykam na kolacje dzis nie zdrowo pizza z bokami serowymi :happy2::happy2: a potem TV!!:-D:-D

Witam,
dzis bylysmy na spacerku i jeszcze wybieramy sie na zakupki Laura przespala 6 godzin w nocy wiec jetsem wyspana.
Buziaczku bylam i zostawilam komentarz po sobie :)
Udanego weekendu

Witam!
Anka26.07 * Dziekuje bardzo , pozdrawiam ;-)
Ewa27 * Super ze Jasio zaszczepiony :-) zoltaczka minela:confused:

Jak tam sie Dziewczyny macie? Ja dzis mialam straszny wieczor Blania Mi plakala bez powodu nie chciala spac, jesc , lezec ani zeby ja kolysac..chyba miala humorek kiepski, dalam jej nawet kropelki na kolke bo juz nie wiedzialam co sie stalo...nie miala mokro, a kupke tez zrobila dzis nawet dwa razy ...wkoncu po 3 godzinach placzu ,przytulilam ja do piersi i glaskajac po glowce zasnela...ze zmeczenia:-:)-(Byla doslownie czerowna z placzu, juz bylam ku zalamaniu i samej Mi sie chcialo plakac:eek::zawstydzona/y::-(
Pozdrawiam mykam sie kapac i spac!!!

ps.musze sie pochwalic ze Blania MI spi od 20 do 5 rano :szok::tak::szok: juz 2 noc zobaczymy jak dzis:rofl2:

HEJA

Krzyś poszedł do zerówki:-):-)
Wczoraj 1 raz od porodu zjadłam smażonego kotleta schabowego...i miałam za swoje!Jas nie płakał ale budziły go bąki od 24 do 5 rano,no i mnie też:-(a o 6 30 i tak już wstał,buuu.Dawno nie byłam taka zaspana.

Buziaczku- gratuluję godzin spania.Jaś już ma znikomą żółtaczke:tak:

reklama
Do góry