Grubelek
mamy lipcowe'07
To i ja się przywitam :-)
Miłego dnia wszystkim!
Miłego dnia wszystkim!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[/B]Jak powiedzec goscia ze nie zycze sobie ich tak czesto w domu.Tak mam co weekend:-(
Jakis miesiac temu jak powiedzial otwarcie i glosno jednemu z gosci ze mi przeszkadza to ze siedza to mi powiedzial ze to tylko raz w tygodniu na nieszczescie to byl brat Mojego:-( poniewaz bylam zmeczona powiedzialam im zeby juz sobie poszli dodam tylko ze byla to 2 w nocy
heheh dobre obawiam sie ze to nie pomozeAlbo zrób Ty raz taki napad na nich i siedź cały dzień i pół nocy to może być męczące ale może podziała ;-);-);-);-) hihihihi
Zgadzam się!!! skoro nie dociera to co mówisz to może cos bardziej "drastycznego" poskutkuje...Aniu przyznam że z tego co czytam to trudna ta Twoja sytuacja z tymi gośćmi :-( Ja chyba bym nie otworzyła drzwi nawet jakby światło się w oknach paliło jak nie przyjmują do wiadomości że nie masz siły na ich wizytę