anka26,07-Wspolczuje Ci !! tacy znajomii sa bardzo meczacy dobrze ze ja nie mam takich znajomych natretnych !! ladne imie Laura!! u mnie bedzie Daisy!! :-)
reklama
Witam was wszystkie Lipcoweczki jak sie macie jak samopoczucie i Wasze brzuszki?? rosna?? a zawartosci daja o sobie znac? jak tam przygotowania??
u Nas w ten weekend bylo wielkie przemeblowanie i odswierzanie naszej sypialni, w sobote rozlozylismy lozeczko i zrobilam wielkie pranie (piatek,sobota)wczoraj prasowalam i dokanczalismy porzadki, pralismy dywany i zakladalismy poscielke na lozeczko!! teraz to juz Mi tylko pozostalo spakowac sie do szpitala i czekac na skurcze!! ogolnie czuje sie nie najgorzej ale z dnia na dzien coraz ciezej Mi i gorzej sie poruszac bardzo boli Mnie skora gdy mala sie wypina i rozpycha,nocne wedrowki do ubikacji plus krecenie sie z boku na bok bo nie moge sie ulozyc wygodnie bo mala sie wierci i jej nie pasuje,plus brak snu ahhhh !! jestem juz strasznie zmeczona tym brzuchem (tak szczerze) ..chcialabym juz sie rozdwoic!!:sick: ale na drugie bardzo sie ciesze jak czuje w sobie mala jak sie rusza bo wiem ze jest wszystko wporzadku !! jeszcze 3 tygodnie i zaczynam wszystko robic by juz urodzic a nawet pod koniec 37 tygodnia ;-) hehe
u Nas w ten weekend bylo wielkie przemeblowanie i odswierzanie naszej sypialni, w sobote rozlozylismy lozeczko i zrobilam wielkie pranie (piatek,sobota)wczoraj prasowalam i dokanczalismy porzadki, pralismy dywany i zakladalismy poscielke na lozeczko!! teraz to juz Mi tylko pozostalo spakowac sie do szpitala i czekac na skurcze!! ogolnie czuje sie nie najgorzej ale z dnia na dzien coraz ciezej Mi i gorzej sie poruszac bardzo boli Mnie skora gdy mala sie wypina i rozpycha,nocne wedrowki do ubikacji plus krecenie sie z boku na bok bo nie moge sie ulozyc wygodnie bo mala sie wierci i jej nie pasuje,plus brak snu ahhhh !! jestem juz strasznie zmeczona tym brzuchem (tak szczerze) ..chcialabym juz sie rozdwoic!!:sick: ale na drugie bardzo sie ciesze jak czuje w sobie mala jak sie rusza bo wiem ze jest wszystko wporzadku !! jeszcze 3 tygodnie i zaczynam wszystko robic by juz urodzic a nawet pod koniec 37 tygodnia ;-) hehe
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Ja czekam z drugą turą prania na słoneczko, bo będę prać m.in.pościel i rożek i chcę żeby mi wszystko raz dwa wyschło. Dzisiaj zapakowałam komodę dzidzi jego rzeczami, umyłam przewijak który dostałam w spadku po siostrze i zbieram sie żeby uzupełnić "Dziennik ciąży" który sprezentował mi mąż jakieś 6 m-cy wstecz i cały czas mnie męczy żebym coś powpisywała. Jakoś ciężko mi to idzie leń ze mnie okrutny
co do samopoczucia to powiem szczerze, że czuję się coraz lepiej. I fizycznie i psychicznie. Najlepsze jest to, że plecy mnie nie bolą tak jak jeszcze niedawno w krzyżu. Skurcze nóg w nocy też przeszły. No może nocne wstawanie na siku trochę mnie irytuje ale ale... wszystko ma swój cel. Dzięki temu przyzwyczajamy się do nocnego karmienia co 3 godz
ACHA I UWIELBIAM SPęDZAć CZAS W POKOJU KRZYSIA I PATRZEć NA WSZYSTKIE JEGO RZECZY. Z nieopisaną przyjemnością przekładam małe ciuszki z szuflady do szuflady i czasem zastanawiam się czy nie stałam się Krzysioholiczką jeszcze przed urodzeniem Młodego.
co do samopoczucia to powiem szczerze, że czuję się coraz lepiej. I fizycznie i psychicznie. Najlepsze jest to, że plecy mnie nie bolą tak jak jeszcze niedawno w krzyżu. Skurcze nóg w nocy też przeszły. No może nocne wstawanie na siku trochę mnie irytuje ale ale... wszystko ma swój cel. Dzięki temu przyzwyczajamy się do nocnego karmienia co 3 godz
ACHA I UWIELBIAM SPęDZAć CZAS W POKOJU KRZYSIA I PATRZEć NA WSZYSTKIE JEGO RZECZY. Z nieopisaną przyjemnością przekładam małe ciuszki z szuflady do szuflady i czasem zastanawiam się czy nie stałam się Krzysioholiczką jeszcze przed urodzeniem Młodego.
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Buziaczek to rodzimy w podobnym terminie! Trzymaj się dzielnie, wszystkie niedogodności miną już niedługo.
PS. Nas też czeka przemeblowanie w sypialni, tylko że nasza jest malutka i po wstawieniu łóżeczka ciężko będzie się tam ruszyć więc na razie rozłożone łóżeczko stoi w dzidziusiowym pokoku.
PS. Nas też czeka przemeblowanie w sypialni, tylko że nasza jest malutka i po wstawieniu łóżeczka ciężko będzie się tam ruszyć więc na razie rozłożone łóżeczko stoi w dzidziusiowym pokoku.
na ktorego masz termin dokladnie?? buziaczki i pozdrowionka
Ty bedziesz miec Synka gratuluje a ja coreczke . ja mam termin na 7/7/7
dobranoc ide sie myc i polozyc bo zle sie czuje ciagle Mnie cos boli ...ahhh!!
Ty bedziesz miec Synka gratuluje a ja coreczke . ja mam termin na 7/7/7
dobranoc ide sie myc i polozyc bo zle sie czuje ciagle Mnie cos boli ...ahhh!!
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
W karcie ma wpisane też 07.07.07 ale wg pierwszego USG 09.07.07, no to obstawiamy która się wstrzeli w magiczną datę? Kiedy by się to to nie wydarzyło , to będzie najszczęsliwszy dzień w naszym życiu prawda? DOBRANOC WSZYSTKIM.
Kasiulec81
Mama Krzysia i Alicji
Mój ginekolog też wpisał w kartę trzy x 7 :-) ale wg pierwszego USG które podobno jest najbardziej precyzyjne to wypada, że nastąpi to 09.07. Kiedy by to nie było to będzie najszczęsliwsza data, prawda ?
P.S. Ja mam przeczucie że urodzę po terminie ale zobaczymy
DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM
P.S. Ja mam przeczucie że urodzę po terminie ale zobaczymy
DOBREJ NOCKI WSZYSTKIM
he he kochalysmy sie w tym samym czasie
reklama
zebrra
Potrójna mama :)