reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam w sobotni ranek!
Dzisiaj planujemy zrobić zalełą parapetówkę dla znajomych więc czeka mnie trochę przygotowań, ale jak zwykle się lenię. Mam ambitny plan zrobić ciasto rabarbarowo - bezowe (przepis niesprawdzony więc będzie to dla mnie niespodzianka). Do tego jakieś koreczki kanapeczki no i może jakąś sałatkę do krakersów.
Jak macie jakiś sprawdzony pomysł co by tu zrobić żeby się nie narobić a żeby było kolorowo i smacznie to będę dźwięczna :tak:

reklama
Jadłąm gdzieś kiedyś taką smakowitą sałatkę z makaronu kurczaka curry i nie wiem co tam jeszcze było ale nie mam przepisu. Może któraś mnie poratuje :unsure:

Witam weekendowo:-)
Buziaczek moja szyjka trzyma sie bardzo dzielnie mimo iz jest miekka daje sobie rade i wszystko u mnie szczelne:tak: Kregoslup dzis mniej daje znac o sobie.A jaki masz ten pas??

Kasiulec sprawdz w podforum pysznosci tam sa przepisy na taka salatke w zaleznosci co lubisz miec w takiej salatce:tak: Milej zabawy

CZESC

ja dzisiaj jakas zmeczona, ale to chyba dlatego ze nie dosypiam z kotem nad glowa ;-)a i gotowanie bylo dzisiaj dosyc intensywne:dry:

magdalenko33 WOW!!!!!!!!!! Gratuluje wesolej gromadki!!!!! To piekna rodzina! Coz za meska podpora..a teraz bedzie mamusina coreczka.. super! Chlopaki pewnie tez oszaleja:) Fajnie chyba miec tyle dzieci...?
ja musze zobaczyc jak to pierwsze Slonko bedzie mi sie chowalo, potem NA PEWNO bedzie 2... ale czy dobrne do 4 to raczej powatpiewam ;)

Pastela kotek twardziel i nadal sie trzyma, jednak nie je jeszcze samodzielnie bo temp ma za niska.. ponoc kocia norma to 39 stopni, malych kotkow 39,5.. a Kulfon ma 37,8 wiec nadal oslabiony. Spi sobie na termoforze, a ja od czasu do czasu pompuje go Bebiko ;-)

a propos porodow.. z moich zaciazonych znajomych 3 juz sa "po".. i na 3 porody byly 3 cesarki... chyba bede pierwsza ktora sie wylamie. Tak lookam tez na mamusie kwietniowe, majowe i jednak sporo jest tych CC.. zaczynam sie zastanawiac czy to ze mna cos nie jest nie tak, ze chce probowac naturalnie..

reklama
Do góry