reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
witam się z rana;-)
wczoraj wróciłam po 2130 od ginki i wszystko jest oki. Moja szyjka miękka, ale się trzyma, więc już nie muszę leżeć, mogę trochę pobrykać :laugh2: Miałam badanie na fotelu i wewnętrzne usg, no i słuchaliśmy bicia serduszka. Waga /moja/ wzrosła przez ten mieś. tylko o 1kg :laugh2:i ona powiedziała że mam tak trzymać, bo ostatnio te 5kg to przegięcie było :zawstydzona/y:
Dalej biorę Asmag Forte x5tab + Sorbifer. I kolejna wizyta za 2 tygodnie. A dostałam też kartę pomiarów ruchów dziecka i codziennie mam wypełniać.
no i mam się umówić na konsultację anestezjologiczną w spr zzo. to tyle.

magdalenko - pozdr Kulfona :) koty są twarde, trzymam kciuki
buziaczek - pościel do kołyski kupilam w sklepie, a do łóżeczka na allegro, zestaw 1 żółty i 1 niebieski, a do łóżeczka biało niebieski, ale taki delikatny że móglby być dla dziewczynki też.
A co do kości ogonowej to brr boli, a rwa kulszowa też dokucza
Aśka - dzięki za ścieżkę!:laugh2:
miłego dnia
ja jestem od kilku dni strasznie pocigająca i płacząca /te okropne trawska kwitną/

WITAM SIE I JA
wkońcu sie zalogowałam...uffff
Dziś Dzień Dziecka, Krzys wstał o 6 i bawił sie klockami a potem zaaferowany do przedszkola poleciał,-maja dyskotekę;-)

buziaczek- jak długo siedzisz w Northampton?moj brat juz rok i juz ma dość,może sie znacie:-p:-p:-p

wszystkim dzieciaczkom :
spokojnej matczynej miłosci, słoneczka na buzi, zdrowia i prostej drogi przez świat!

fairy2_webgraphic.gif

Witam Was Lipcoweczki

Po wczorajszych zakupach jeszcze dzis czuje zmeczenie.Jestem taka ociazala ze bajchetniej te ostatnie 6 tygodni bym przespala:baffled:
Buziaczek ja jak dlugo siedze tez mam problem z wstaniem ale najgorsze jest to ze jak juz mi cos wejdzie w te kosc ogonowa to koniec nic tylko lezec noga odmawia posluszenstwa.Za nic nie da sie wstac i depnac na nia wtedy musze sie troche rozruszac i powolutku ruszyc do przodu.Cwiczenia odpadaja ze wzgledu na szyjke
Pastela widze ze Twoja szyjka trzyma i to bardzo dobrze moja tez jest miekka ale nie leze raczej staram sie nie przemeczac i wczoraj przesadziłam :szok: non stop w ruchu.Karty pomiarow ruchow dzidzi nie mam ale nic nie musze notowac bo moje malenstwo jest bardzo ruchliwe nie daje o sobie zapomniec:-D

anka26 - ja już też nie leżę :laugh2: wczoraj miałam maraton po lekarzach i szybkie zakupy /w maluszkowach zakupach/ a jutro wybieram się na dni sulechowa, a pojutrze na Targi rolne i do mojej stajni w odwiedzinki :laugh2:

Mój dzidziuś też non stop w ruchu. A Kartę pomiarów ruchów mam wypełniać, bo już niedługo dzidziuś będzie się coraz mniej ruszał /= rósł, mniej miejsca/. Karta ta ma krateczki od 30 tc. ja jestem w 34 i dopiero dostałam. W razie gdybym nie czuła 10 ruchów to mam dzwonić do gin. A ja mam 10 ruchów na 1/2 godziny :-p

a i pani promotor się w końcu zlitowała i przysłała mi tabelkę ;-)

Magdalenko, pisalam ostatnio ze mam 3 dorodnych synow:-)
15,14 i 9lat:tak:
a teraz bede miec dziewuszke:laugh2: , wlasnie dzis bylam na USG i okazalo sie ze niunia jest spora ok 2200g :baffled: , coz " radosnego porodu" .....bo pewnie dobrniemy do 4 kilo:happy:
ale co tam najwazniejsze zeby zdrowiutka byla:-)

Hi!!
Jak tam sampoczucie u Mnie dobrze ale gorzej z humorem Tesciowa Mnie wkurzyla porzadnieee:wściekła/y::no:!!
Po za tym zabralam sie za pranie ubranek i poscielki a jutro rozkladamy lozeczko !! Laaaa ale superrrrr:-D:-D:-D:-D
Pastela - Ja tez kupialm swojej Lali zolta poscielke, z zyrafkami taka slodziutka i kolorowa!! Bardzo ladnaaa ...Moja Niunia bedzie ciemna wiec ladnie bedzie ja widac w lozeczku!!
Ewa Bialystok-Ja tez jestem juz tutaj rok :happy:! Nie nie znam Twojego brata ja siedze w domu ...:dry: a Moj maz pracuje i kazdy dzien mijaa!! a gdzie Twoj Brat mieszka? gdzie pracuje??
Ile ma lat?:confused::confused:
Anka26.07- Ja dzis wlasnie odebralam pas na kregoslup i powiem Wam ze narazie Mnie nie boli nic :-):-)Superrr.... normalnie podoba Mi sie :happy:!!:cool2:Ja tez nie musze notowac ruchow bo Niunka jest energiczna i szalonaa!!a co z Twoja szyjka?? z Moja wszystko dobrze nawet Mnie nikt nie badal i nie bede miala tego posiewuu!!:confused::eek:
Pozdrawiammmm!!

reklama
Do góry