reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dziekuje za info Asienko;-) Ja wlasnie tez mam plyty ale z cwiczeniami po a nie w trakcie:wściekła/y:
A najwyzszy czas zeby zaczac cwiczyc, zeby bylo nam lzej:tak:

reklama
Buziaczek kosc ogonowa mnie czasami tak boli ze nie moge stanac na noge niekomu tego nie zycze:no:
Co do zachcianek to nie ma wogule mi sie tylko chce pic non stoop bym pila jedna szklanka na jeden raz jak by mi ktos postawil trzy to tez bym je wypila:zawstydzona/y:
Teraz juz mykam polezec bo jestem zmordowana.
Spokojnej nocy:tak:

Buziaczek kosc ogonowa mnie czasami tak boli ze nie moge stanac na noge niekomu tego nie zycze:no:
Co do zachcianek to nie ma wogule mi sie tylko chce pic non stoop bym pila jedna szklanka na jeden raz jak by mi ktos postawil trzy to tez bym je wypila:zawstydzona/y:
Teraz juz mykam polezec bo jestem zmordowana.
Anulka pewnie ze sie oplaca ale coreczki w Turtlesy nie ubiore:-D
Spokojnej nocy:tak:

aska- a co daja takie cwiczenia ??a skad wy wiecie ile wazy maluch po usg??
2411magdalenka- tez kocham zwierzaczki ciesze sie strasznie ze z kotkiem lepiej :laugh2::tak:super ze lepiej sie czujeee!! male Ty uwazaj na swoje zdrowko bo jak Kotek chory i nie wiadomo na co to zeby sie ciebie chorobsko nie czepilo roznie to bywaaa?!!:baffled::confused::no:

Anka26.07- wspolczuje strasznie,:no: Mnie tak strasznie nie boli:no: ale jak dlugo siedze to potem wstac nie moge:wściekła/y:, a jak myje zeby i dlugo jestem schylona to potem Moj Maz musi Mnie brac na 'barana' i klasc lekko do lozka bo nie moge sie wyprostowac masakra!! :eek::sick::baffled:
wspolczuje kostek....ja mam grube paluchy ale to tylko rano ...:-p:laugh2::szok::szok::sick::baffled::happy: haha
pozdrawiam

buziaczek - ja mam zestaw ćwiczeń dla kobiet w ciąży. Zakupiłam je jak tylko się dowiedziałam, że spodziewam sie maleństwa i od początku ćwiczyłam. Ćwiczenia są dobrane odpowiednio do trymestru,. "Regularne ćwiczenia pomagają złagodzić bóle pleców, poprawiają przemianę materii, podnoszą poziom energii, zapobiegają nadmiernemu przybieraniu na wadze, poprawiaja samopoczucie i dodają pewności siebie. Dodatkowo przygotowują ciało do porodu i sprawiają, że powrót do figury sprzed ciąży będzie następował szybciej" - to z opakowania, a ja się pod tym osobiście podpisuje - dokąd ćwiczyła czułam sie bardzo dobrze. Teraz nie mogę ćwiczyć, ale jak nie ma przeciwwskazań to ja na prawdę polecam. szczególnie teraz - nie będzie trzeba tak długo czekać, no i poród lżejszy...
A w zestawie jest m.in najpierw taniec salsa - super!, potem spalanie tłuszczu z jogą, potem są ćwiczenia relaksujące, rozciągające, oddechowe - tez super!!!

reklama
Do góry