reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Hej laseczki!!
co do ruchow maluszkow Moja niunia sie tak rozpycha i rusza i kopie caly czas, wypina sie i wogule nie spi caly czas ja czuje ...czasem tak kopie jak by dostala ''padaczki''ale to rzadko wydaje mi sie ze to normalne ...:eek:
teraz juz jest taka duza ze nie moge sie polozyc na zaden bok bo ja uciskam - albo nozki albo pupa z drugiej strony i do tego jeszcze jest tak wysoko ze nie moge oddychac ani siedziec ...nie wygodnie strasznie - przez to ze jest tak wysoko mam bol zebra bo Mnie uciska !!:-(Buziaczki paaa

reklama
Jesli chodzi o ruchy to ja nosze bardzo zywiolowe dzieciatko.Przez caly dzien sie rusza jak nie kopnie to sie pcha az mam wrazenie ze mi skora peknie wczoraj to myslalam ze mi sie brzuch na pempku otworzy:-DJak leze na prawym boku to podkladajac reke pod brzuch czuje nozki dzidzi jak slicznie nimi przebiera a jak mowie do niej to jeszcze bardziej:tak: Super uczucie

A ja najbardziej lubię takie uczucie, kiedy przykładam rękę do miejsca w którym jest dzidzia i czasami odczuwam takie coś jakby dwa odwrotne magnesy stykały się ze sobą. Niesamowite uczucie. Takie wibracje!

hello Dziewczyneczki!!!!
Anno_79 niestety chyba nie ma...Chyba,że jakiś nowiutki,bo wcześniejsze wszystkie polikwidowali...a szkoda,także Ci nie pomogę...
Niunka19-82 nie martw się,to normalne,że czasem takie szybkie ruchy wykonuje,przecież jest zwiniete w kuleczkę,to pewnie takie podrygania,jakby chciało sie rozprostować całe hehe,ale wtedy,to gorzej z nami :-D :-D :szok: Ale jak sie bardzo marwtisz,to pędz do szpitala naściemniaj coś i niech Cię zbadają...
Moja dzidzia jest ułożona miednicowo,więc mam ja prawie podłużnie,jak sie rozciąga to dopiero jest jazda...z prawej czuje główke pod żebrami,a z lewej ma pupcie i też się wypycha,a nóżkami to po szyjce ja dostaję,hihihihi... :laugh2: :dry:

po śniadaniu i pokąpieli(wielorybek był w wannie):-p:-p:-p
dzień dobrze sie zaczał:-), otrzymałam świadczenie rehabilitacyjne na 2 miesiace uff(od 21 maja do 21 lipca):-):-):-)
co robić z tą decyzją???brać ja do pracy??brac dalej zwolnienia?????:confused::confused::confused:

Witam!

Ewa - bierz zwolnienie! Nas cvo ci teraz na sam koniec wracać do pracy kiedy człowiek puchnie i puchnie...Teraz to czas odpoczywać i nabierać sił przed porodem!

Fasolek - no trudno. Najwyżej zahaczę tylko o Klimczoka. Zresztą pogoda się skićkała więc chwilowo sukienka nie będzie mi potrzebna.

Ja też uciekam jeść a za chwilę wyjazd do Bielska.
Miłego dnia lipcóweczki!!!

Witam!

Ewa - bierz zwolnienie! Nas cvo ci teraz na sam koniec wracać do pracy kiedy człowiek puchnie i puchnie...Teraz to czas odpoczywać i nabierać sił przed porodem!

Aniu bede brała, po to mam przyznane swiadczenie, tylko nie wiem czy musze oprócz terej decyzji zusowskiej dodatkowo donosic zwolnienia czy ona sama wystarczy ....

Witam sie i ja.... :-)
Ewo zwolnienie normalnie bierzesz i dostarczasz do pracy.... Pismo z ZUS-u to decyzja o przyznaniu świadczenia, a zwolnienie wystawia lekarz i to jest jego "decyzja" że nie możesz pracować.... :happy:
Miłego dnia wszystkim... uciekam na zamknięty....

reklama
Witam Dziewczyny:-)
Magdalenka trzymam kciuki za obronę, a operacja taty na pewno przebiegnie pomyślnie:tak:
Ewo ja też czekam na decyzję i nie wiem jak to wszystko w praktyce będzie wyglądać
w poniedziałek mam trzecie usg, ciekawe co tam w trawie piszczy...:-)

Do góry