anka26_x_07
Mama Laury :)
Magdo bede trzymala kciuki za Twoja obrone i za udana operacje faktycznie kregoslup to powazna sprawa.Ja mam wizyte w piatek to moze wkoncu dzidzia da sie podejrzec i chociaz buzie zobacze.Jestem bardzo ciekawa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to znowu ja
niezly numer z tymi nalesnikami! wcale z Wami kontaktu nie mialam, a TEZ JE ZROBILAM!!!!
tylko ja z powidlem sliwkowym, bo potrzebowalam posilek express
anka26,07 mam pytanie - pelne imie dla Twojej corci to LENA czy Milena? spotkalam ostatnio 2 latke w cukierni na ktora mamusia wolala "Lenka" i od tego czasu sie tym drecze
W ogole to bardzo ladne imie
hej, wtajemniczycie mnie co jest z Zeberka? nie wiem czy przegrzebie sie przez te wszystkie posty, dlugo mnie nie bylo
dzieki anulka,
A czy ty masz podobne odzczucia co do ruchow dzidzi?
Czy tez czujesz takie gwaltowne drgniecia lub cos podobnego.?
A czy ty masz podobne odzczucia co do ruchow dzidzi?
Czy tez czujesz takie gwaltowne drgniecia lub cos podobnego.?