reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Magdo bede trzymala kciuki za Twoja obrone i za udana operacje faktycznie kregoslup to powazna sprawa.Ja mam wizyte w piatek to moze wkoncu dzidzia da sie podejrzec i chociaz buzie zobacze.Jestem bardzo ciekawa :-)

reklama
dzień dobry :-)

dawno nie zaglądałam tutaj i mam sporo zaległości do nadrobienia :baffled:

póki co miłego dnia życzę wszystkim lipcóweczkom :-)

to znowu ja

niezly numer z tymi nalesnikami! wcale z Wami kontaktu nie mialam, a TEZ JE ZROBILAM!!!!
tylko ja z powidlem sliwkowym, bo potrzebowalam posilek express ;)

anka26,07 mam pytanie - pelne imie dla Twojej corci to LENA czy Milena? :) spotkalam ostatnio 2 latke w cukierni na ktora mamusia wolala "Lenka" i od tego czasu sie tym drecze ;)
W ogole to bardzo ladne imie :)

hej, wtajemniczycie mnie co jest z Zeberka? nie wiem czy przegrzebie sie przez te wszystkie posty, dlugo mnie nie bylo:(

to znowu ja

niezly numer z tymi nalesnikami! wcale z Wami kontaktu nie mialam, a TEZ JE ZROBILAM!!!!
tylko ja z powidlem sliwkowym, bo potrzebowalam posilek express ;)

anka26,07 mam pytanie - pelne imie dla Twojej corci to LENA czy Milena? :) spotkalam ostatnio 2 latke w cukierni na ktora mamusia wolala "Lenka" i od tego czasu sie tym drecze ;)
W ogole to bardzo ladne imie :)

hej, wtajemniczycie mnie co jest z Zeberka? nie wiem czy przegrzebie sie przez te wszystkie posty, dlugo mnie nie bylo:(

JUŻ W DOMKU, MUSI CISNIENIE KONTROLOWC,ALE OWSZEM BIEDACTWO DO SZPITALA TRAFIŁO

hej dziewczyny
Zeby za wami nadazyc to misialabym siedziec calymi dniami prze kompem.:-)Niesamowite jastescie ( z tymi nalesnikami) ja dzis bede robila z twarogiem - pychaaaaa.
No macie zostala ostatnia dziesiatka i witaj porodowko:-D, ja jestem cala spuchnieta i wygladam jak wieloryb , a gdzie tu koniec:baffled::confused:.
Pozatym moj maly kreci sie tak mocno ze czasem mysle ze ma juz ze 4 kilo i ze mierzy jakes 50 cm. Wiecie mam wrazenie jakby te ruchy dzidzi byly bardzo nerwowe, gwaltowne i takie tam podobne . Tez tak czujecie. Czy tylko ja mm takie odczucia.
Nie sa to swobodne ruchy , tylko szybkie , drgania czasem jakby mial jakas padaczkie czy cos w tym stylu.
Pomozcie dziewczyny, bo zwariuje.
I chyba pojade do tego szpitala i posciemiam ze mnie cos boli i moze wtedy zrobia mi wszystkie badania i bede miala pewnosc ze wszystko z malym ok.
Bede spokojniejsza.
Przypominam ze nie mam tu w angli mozliwosci pojscia do gina. prywatnego.

Niunka- ja nie mieszkam w Anglii tylko w Niemczech ale zawsze tak robie (juz 2 razy);-)Jak nie mam mozliwosci pojsc do mojej gin bo np. jest weekend a cos mnie niepokoi to jede do szpitala :tak::tak:Tam mnie badaja i daja zalecenia :tak::tak:Takze moze i u Ciebie bedzie to dobre rozwiazanie.:-)

dzieki anulka,
A czy ty masz podobne odzczucia co do ruchow dzidzi?
Czy tez czujesz takie gwaltowne drgniecia lub cos podobnego.?

dzieki anulka,

Ja mam bliznieta i takie gwaltowne kopniaczki to czesto czuje:-D:-D Mysle, ze to co czujesz to norma. Dzidzia jest coraz wieksza i ma malo miejsca, chyba dlatego jest teraz tak odczuwalna.

reklama

Niunka - myślę, że nie ma się czym martwić. Może coś dziecku nie pasowało i denerwowało się.

Mój maluszek wczoraj bardzo gwałtownie i mocno mnie kopał, ale myślę, że to przez wielką ilość truskawek które zjadłam. Widocznie mu nie smakowały :-D

Do góry