reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam Dziewczyny:-)
Magdalenka trzymam kciuki za obronę, a operacja taty na pewno przebiegnie pomyślnie:tak:
Ewo ja też czekam na decyzję i nie wiem jak to wszystko w praktyce będzie wyglądać
w poniedziałek mam trzecie usg, ciekawe co tam w trawie piszczy...:-)

a kiedy złożyłas do zusu???ja czekałam 2 tygodnie i 2 dni,sama w szoku ze tacy szybcy....

reklama
ewo - jak masz już przyznany zasiłek rehabilitacyjny (bo o to tu chyba chodzi) to już zwolnienia nie musisz brać:tak:
pozdrawiam lipcóweczki, powodzenia i szybkich porodów:tak:

ewo - jak masz już przyznany zasiłek rehabilitacyjny (bo o to tu chyba chodzi) to już zwolnienia nie musisz brać:tak:
pozdrawiam lipcóweczki, powodzenia i szybkich porodów:tak:
to ciekawe bo jak jak byłam na zwolnieniu w poprzedniej ciązy to zwolnienie nosiłam do końca.... chyba ze cos się zmieniło bo to był 2005 rok... :confused:

Witam sie w ten piekny sloneczny dzionek
Czekam az Moj odstawi mi autko i koniecznie musze wyjsc z domu do ludzi:-)
Wczoraj przesiedzialam w domku ale towarzystwa dotrzymala mi kumpela a dzis ona jest w pracy wiec musze wyjsc z domku:-D

jestem swiezo po tych wszystkich papierkowych sprawach... na orzeczenie czekałam ok. 2 tyg. no i zwolnienia nosic juz nie musialam... swiadczenie zostalo przyznany na 2 miesiace...pewnie uwzgledniono mozliwosc przenoszenia ciazy

reklama
jestem swiezo po tych wszystkich papierkowych sprawach... na orzeczenie czekałam ok. 2 tyg. no i zwolnienia nosic juz nie musialam... swiadczenie zostalo przyznany na 2 miesiace...pewnie uwzgledniono mozliwosc przenoszenia ciazy
a powiedz co dalej???po porodzie trzeba dostarczyc akt urodzenia do zusu???w ile czasu???

Do góry