reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

swoja droga widze ze ewka bialystok, masz podobny termin , no roznica 4 dni , ale ja mam termin na 30 lipca , a ty na 10 -dziwne. Jak oni to policzyli.:confused:
Wedlug mnie duza rozbieznosc.pozdrawiam

reklama
to i ja nową mamusie u nas tu powitam alicjo buziaczki :-)
swoją drogą nie myślałam że jeszcze ktoś się tu wkręci hihihihi :-)

niunka tak jak i nasza pasiasta zeberrka - uspokajam... też mnie często boli (jakby mnie ktoś tam bardzo mocno ściskał) albo jak się próbuję przekręcic w wyrku na drugi bok albo kiedy "zapomnę żem w ciązy" i zerwę się z fotela czy krzesła :-) albo też kiedy wysiadam z auta... spokojnie zatem kochana - dzidzia musi powalczyć o miejsce :-)

dzieki kazdy mowi to samo ze tak musi byc , ale czy mozecie zrozumiec ze mnie cholernie boli, kuje , szarpie i nie wiem jak moge jeszcze opisac te bole, czy przeszkadza ci to w chodzeniu , bo mi bardzo , jakbym miala w srodku brzusia wszystko posiniaczone.
Sama juz nie wiem. Moze po prostu za mocno sie martwie.

oj martwie sie , poniewaz mialam ostatnie usg w 20 ty. i na tym koniec , co innego w polsce mozesz isc kiedy chcesz.
Dobrze ze nie jestem sama i chociaz wiem ze nie sama mam takie bolaczki.
Pozatym dziewczyny napiszcie mi jak mge wstawic takie ladne napisy z jakiego to suwaczka.
Chcialabym napisac imie mojego synka.:-)

kobietom w ciazy w angli przysloguja 2 usg. w 12t.c i 20t.c , jezeli jest
wszystko ok, nie ma mozliwosci robienia wiecej scanow, czyba ze wystepuja jakies dolegliwosci.
Wogole w angli cala ciaze prowadzi polozna, a ginekologa mozesz zobaczyc tylko w szpitalu i to za skierowaniem twojej siostry poloznej.
Moze twoja kolezanaka ma to szczescie i u niej w miescie jest prywatny gin. , bo u mnie nie ma. Uwiez mi ze gbyby byl to juz bym byla u niego.

reklama
Witam wszystkie Lipcowe Mamusie i Dzidziusie 2007;-)!!
Jestem u Was Nowa:zawstydzona/y:mam nadzieje, ze Mnie przyjmiecie do Swego grona:-pi razem z Wami bede mogla czekac na ten czas!!??

Mam na Imie Evelyn i mieszkam w Anglii z Moim Mezem,

Jestem Lipcowa Mamusia,
Moje Malenstwo ma przyjsc na swiat:
:happy2:7 Lipca 2007r.:happy2:
Jestem w 32 Tygodniu ciazy.:tak:

Jestem Bardzo Szczesliwa i Strasznie nie moge sie doczekac Mojego Bobaska!!
Chce sie z wami podzielic swoimi wrazeniami i emocjami, chce z wami dotrwac do konca i jeszcze dalej :happy::laugh2: !!
Prawdopodobnie bedziemy mieli coreczke..:happy:ale to jeszcze nic pewnego!!
Na zdjeciach to MY ;)!! -32 tydzien brzuszek , a USG z 14 Marca 2007r.
Pozdrawiam Bardzo goraco i sle buziaczki!!!!!:happy:;-):-)

Do góry