reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

No proszę mamy tu mężczyznę! jak miło;-) i ładnie się witam-co by nie było że Marika niekulturalna ;-)

reklama
cześć ja również zostanę lipcową mamą. Termin 10 lipca. Jeszcze nie wiemy co nam się urodzi bo dzidzia się sprytnie zakrywa. Dużo zdrówka przyszłym mamom. Pozdrawiam Alicja

Cześć dziewczyny !!!
Mam pytanie czy nie chciałaby któraś z was za pół ceny kupić karnetu do szkoły rodzenia w Klininice Damiana w Warszawie?? Normalnie kurs kosztuje ok.400 pln. W tym są również zniżki na poród i sprawy z nim związane (znieczulenie itp.) Mój e-mail:rylska.m@gmail.com

czesc dziewczyny
kochane lipcoweczki, opiszcie mi wasze problemy brzuszkowe , a moze ktoras ma podobne do moich .Pisze bo chcialabym sprawdzic czy to normalne , czy cos zlego sie dzieje.
Mam problemik od paru dni z moim brzusiem, tzn. bole wystepuja w podbrzuszu , a podobne sa do bolow zwiazanych z nadwyrezeniem miesni lub przesilenia np. od robienia brzuszkow.
Pobolewa szczegolnie gdy chodze lub przekrecam sie w lozku.
Gdybym mogla to po prostu poszlabym do ginekologa , ale niestey mieszkam w Angli i tutaj nie mam prywatnych gabinetow. :wściekła/y:
Dziewczyny opiszcie swoje dolegliwosci z bolami w podbrzuszu.
pomozcie- prosze. Nie wiem co robic.

reklama
Witaj Alicjac :)

Niunka nie masz się czym martwić, Twoje bóle są całkiem normalne, ja również je mam i to bardzo silne, czasem przekręcenie się w łóżku z boku na bok jest dla mnie niemożliwe...

Do góry