reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

witam w sloneczna niedziele!

wczoraj zajety dzien, a wieczorem bylam na 1 urodzinach mojej chrzesniaczki Malgosi. Juz fajowo tupta, co prawda z pomoca doroslych, ale niezle sobie radzi.
Energia niespozyta i w ogole. Sliczna dziewczynka i taka juz pojetna. Nawet ze mna pochodzila troche za raczki:))) robie postepy, bo przy poprzedniej wizycie
na mikolaja na moj widok plakala ;) hihihihi

marika mam nadzieje, ze tylki szybko wroca nam do formy.. ja zawsze takie chuchro bylam, a teraz czuje sie jak dumbo;)
a zdjec swoich 4-literek nie musisz wklejac, mysle ze moj tylek to odbicie lustrzane Twojego;)
Jesli chodzi o jazde samochodem, to musisz sie przelamac babo! To frajda byc niezalezna i zalatwiac swoje sprawy kiedy masz ochote.
Po prostu jezdzij powoli i ostroznie az poczujesz sie pewnie..przy malej predkosci jest duze pole manewru.. DASZ RADE!
Przygladnij sie w aucie zanim ruszysz, gdzie masz guzik od awaryjnych i jak cos sie bedzie dzialo, spankujesz, to nawet mozna na srodku ulicy stanac i wlaczyc awaryjne, a inni niech Cie mijaja. Albo zjechac na pobocze, zeby przemyslec nastepny ruch:) Powaznie! Autko to Twoj przyjaciel;)

Pastelka fajnie ze wszystko w porzadku! a to "moge wszystko bez umiaru" to dotyczy czego? ze mozesz wstawac, biegac, koziolki fikac?
za 3 tyg bedziesz w 35 tyg ciazy, a to jeszcze troche wczesnie.. tzn chodzi mi o uwazanie o siebie, moze nie szalej za bardzo?

reklama
witam niedzielnie... niedzielowo... w niedzielę :-)

troszku mnie nie było... ale też się niewiele zmieniło... dlatego znak że żyję i jeszcze oddycham zostawiam..
życząc słonka jak najwięcej - a tym co leżeć muszą - dobrych żaluzjii, rolet itp :-)

no patrzcie - jedyny facet który się odważył tu zajrzeć hihihihi amorkowy na dodatek, negri - ty go pilnuj kochana hahahahaha

reklama
No coś Ty:) będzie mi sie wieczorkami nudzić to troszkę tu pobazgrole hihihi.
Mam nadzieje że się nie pogniewacie jak jeden rodzynek się troszkę poudziela.
Teraz szykuje się już do drogi więc życzę wszystkim przyszłym i obecnym mamusią dobrej nocy.:elvis:

Do góry