reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam się z rana :) piszę z domku moich przyjaciół :) oni jeszcze śpią, a ja oczywiście musiałam juz zjeść moje cukrzycowe śniadanie...

Mariczka
, ja też jestem dupa, bo mam prawo jazdy od 1998 roku, a jeździłam autem może z 20 razy...

My wybieramy się dzisiaj do IKEI, ale ja jestem spłukana, więc nie sądzę, żebym coś kupiła...

Miłego dnia Dziewczynki :)

to czemu jesteśmy takie dupy co? jakaś odmiana bojących się kobiet? ja mam chęci, bo bym chciała wsiąść, być niezależna i nie prosić wszystkich dookoła aby mnie zawieźli czy kupili..tym bardziej że auto stoi mi pod nosem, a Jarka więcej nie ma jak jest.-nie raz ten temat tu wałkowałyśmy-ale strach silniejszy.

Fajnie nazywasz to śniadanie "cukrzycowe" fakt umęczysz się strasznie z tym jedzeniem..ale zobacz jak czas leci dzień mija raz dwa...coraz bliżej lipca.;-)

miłego łażenia po Ikei-sam wypad cię zrelaksuje i wymęczy:tak:

reklama
Witam weekendowo i zycze udanych zakupow !!:-) Tak sobie mysle, ze moze namowie mojego M. na "dzidziusiowe zakupy" bo to chyba juz czas...;-) ;-) A jeszcze troche to nie dam rady juz po sklepach latac... Moje plecy juz wysiadaja.:szok: :szok:

Ojjj Marika u mnie to samo, auto drugie stoi i czeka, ale ja jakoś nie mogę się zmobilizować, no a poza tym nie wymieniłam jeszcze prawka, ale to zupełnie inna historia... :)

czesc dziewczyny!
Ja jestem, bez neta, ale już niedlugo /mam radiowy i od anteny dzieli mnie park, który ma za duzo lisci/ no ale ja szybciutko, bo jestem chwilowo w gosciach :) Nie wiem co u Was - nadrobie troche mam nadzieje moze juz za tydz.?
wczoraj bylam u ginki i maluszek wa zy 1,7kg, wymiary prawidlowe, serduszko i inne tez, wszystko ma na miejscu, polozenie glowkowe. Data poprodu 10 lipca, w poniedzialek ide na konsultacje z anastezjologiem w spr znieczulenia zo. A lezec mam jeszcze 3 tygodnie i potem moge juz wszystko bez umiaru :))
A dostalam zelazo - bo anemia kwitnie.
Pozdr goraco :) tesknie za Wami
papa

A ja myslalam ze jak wroce z tych zakupow to bede miala duzo do czytania a tu niespodzianka.
Miłego weekendu kobietki ja mam dzis gosci ostatnio co tydzien:-D
Aniulka ja troszke polatalam po sklpach i serio nogi mnie bola a o kregoslupie nie wspomne!!Bierz Swojego bo im wczesniej tym mniejsze poarcie na kregoslup

reklama
Do góry