reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

ale była burza!!!!!!20 minut a pradu nie bulo do teraz.....już myślałam ze bede siedziec cala noc przy swiecach...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

marika- super zdjecie w awatorku;-)

a co do porodów, nie śpieszmy sie, doczekamy sie, naprawde WARTO rodzic w terminie, a najwczesniej w 38 tc.teraz możemy sie wysypiac,trzeba z tego korzystac;-) ;-) ;-) ;-)

reklama
czesc dziewczyny wpadlam na chwilke po dzisiejszej wizycie u gin u dzidzi wszystko ok szyjka trzyma wiec bedzie dobrze:-) jestem optymistka:-)
Anulka 26 ja nie zapisuje sie na szkole rodzenia bo mam zalecone lezenie a to przez szyjke.OSZCZEDZAC SIE!!!

Ewo jest za co bo gdybys nie napisala ze tez balas sie kupowac i o tym ze jak bede szla to przeciez tez moze mnie autko przejechac pewnie bym sie nie przelamala i dalej nie robila zakupow a jutro jade na sklepy:tak:

Magdo gratulacje dla kolezanki

A co do porodu to ja mysle ze moglabym przenosic :szok: :szok: :szok: buhaha
Nie chce rodzic wczesniej a wszystko dla dzidzi:tak:

już się żegnałam ale jeszcze wpadłam bo robie listę rzeczy co jeszcze potrzebuje-jutro szwagierka jedzie do apteki i sklepów to zrobi mi zakupy..muszę kupić feminatal bo się skończył..te gatki o których wspominałam i podkłady poporodowe...
znowu strata kasy łe...a taką mam ochotę kupić sobie jakieś nowe ładne ciuszki..ale z tym jeszcze muszę poczekać:)

tez bede szla spac, bo padam na twarz..

marika.. ladne ciuszki... RAAARR.. to to, co Tygrysy lubia najbardziej..;-) czekam na po porodzie i zamierzam wtedy sie troche porozpieszczac, bo na "ciazowki" to mi kasy zal.. pojde sobie wtedy do jakiejs galerii i zaszaleje (czytajcie poszukam wyprzedazy :laugh2: :-D )

a z tymi majtkami porodowymi... to eee... ostatnio patrze na moje majtasy i jakies duze mi sie wydaja, ale co tam.. ubieram - w porzadku.. dopiero wieczorem jak je dawalam do prania skapnelam sie, ze gumka w nich pekla!!!!:szok: a ja nawet nie zauwazylam bo z tylka nie spadaly hehehehe..
MASAKRA. Gdzie sie podzialo moje XS ? :-p

i tym optymistycznym akcentem zegnam sie na dzis:) buziaki, dobranoc!

Serdecznie witam w ten ponury dzionek.U mnie za oknem bardzo ponura pogoda ale mimo wszystko nie rezygnuje z zakupów:-) Umowilam sie z kumpelka rowniez Lipcoweczka na zakupy o 10 wyruszamy.Dziekuje EWO mam nadzieje ze beda udane:tak:

marika.. ladne ciuszki... RAAARR.. to to, co Tygrysy lubia najbardziej..;-) czekam na po porodzie i zamierzam wtedy sie troche porozpieszczac, bo na "ciazowki" to mi kasy zal.. pojde sobie wtedy do jakiejs galerii i zaszaleje (czytajcie poszukam wyprzedazy :laugh2: :-D )

a z tymi majtkami porodowymi... to eee... ostatnio patrze na moje majtasy i jakieś duze mi sie wydaja, ale co tam.. ubieram - w porzadku.. dopiero wieczorem jak je dawalam do prania skapnelam sie, ze gumka w nich pekla!!!!:szok: a ja nawet nie zauwazylam bo z tylka nie spadaly hehehehe..
MASAKRA. Gdzie sie podzialo moje XS ? :-p

i tym optymistycznym akcentem zegnam sie na dzis:) buziaki, dobranoc!

Mi tak samo żal na ciążowe- wiadomo że zaraz po porodzie nie schudnę nie wiadomo jak ,ale brzuszek będzie odrobinę mniejszy i nie będzie tak "rozciągał ubrań"

Co do gaci-rany ,abyś ty moje widziała..jak aparat wróci to Ci nawet real foto wkleję
hehe moja mama mi kupiła 4 pary takich dużych (rozmiar42-44:szok:)jak je wciągnę na brzuch to są dobre:szok::-p:zawstydzona/y: , jeszcze mam kilka takich większych co na targu kupiłam ale te jeszcze jakoś wyglądają..no a moje leżą i czekają na powrót dupy do formy:) hehehe

Ewo ja na zakupy nie jechałam:( napisałam kartkę co potrzebuje-ale jej nie dałam a te już pojechały-nawet jak bym chciała to się nie zabiorę bo co z Olą-one jadą maluchem na wielkie zakupy i gdzie pomieszczą siatki z tymi zakupami.. .tak sobie pomyślałam co ja będę kogoś prosić o kupowanie mi podkładów czy majtek..jeszcze żeby był to mąż lub przyjaciółka.. -wiem że podkłady to nic takiego ale wole sama sobie pojechać, wybrać itp-tylko na to nie ma czasu bo z kim mam jechać?
jak bym nie była dupa...to bym wsiadła z Olą w to nasze auto i pojechała na targ, połaziła po sklepach.hmmm kiedy ja zacznę pewnie jeździć? Raz byłam w auchanie-przeżyłam podróż ale to byłam drugim autem tym które Jarek ma nad morzem..:dry:

reklama
Witam się z rana :) piszę z domku moich przyjaciół :) oni jeszcze śpią, a ja oczywiście musiałam juz zjeść moje cukrzycowe śniadanie...

Mariczka
, ja też jestem dupa, bo mam prawo jazdy od 1998 roku, a jeździłam autem może z 20 razy...

My wybieramy się dzisiaj do IKEI, ale ja jestem spłukana, więc nie sądzę, żebym coś kupiła...

Miłego dnia Dziewczynki :)

Do góry