zebrra
Potrójna mama :)
Smażonego w cieście i głębokim tłuszczu, czy jakieś inne cudo???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojj Zebrra, tak wykwintnie nie było mi wystarcza ugotowany kalafior wrzucony na patelnię (wszystko smażę na oliwie z oliwek) i posypany bułką tartą. Wygląda trochę jak obleśna breja, ale kocham ten smak
(no chyba ze to tylko ogromna[/B] chęć?), ze bede rodzic troszke wczesniej.. chcialabym 38 tydzien. Prosze. Dziekuje
Natila to nieprawda... nie wiem, czy kiedykolwiek czytałaś "moją" historię, ale nie bądź pewna, że dziecko jest gotowe, żeby się narodzić... W terminie oznacza między 38 a 42 tygodniem, a nie wczesniej...
dowiedzielismy sie tez, ze w niektorych szpitalach polozenie miednicowe (posladkowe) dzidziusia NIE jest wskazaniem do CC (w moim akurat JEST).
Doktor powiedzial ze mozna urodzic dziecko z tego polozenia i w duzej wiekszosci przypadkow jest to bezpieczne, ale co 14-15 porod zdarza sie sytuacja kryzysowa... i lepiej i dla lekarza i dla dziecka i dla matki, zeby nigdy nie byla ta 14,15. Bo glowka jest DUZa, cale dziecko mozna urodzic, a glowka moze nie chciec przejsc...
powtarzam mezowi z usmiechem dlaczego nie zrobil zuzi jakies 2 miesiace wczesniej...... hahah bylaby juz z nami a tak w upaly z brzuchem ja juz sobie rady nie daje a co bedzie potem uuuuuuuuuuuu ?
zgaga jak diabli ale warto było...waga szkoda słów serio już na niej nie staje..
Znowu padało..i dobrze...
muszę kupić te gacie siateczkowe jednorazowe i nie wiem jaki rozmiar..jaki wy macie? ma ktoś jakiś link do taniej apteki internetowej? bo nie umiem robić przelewu i bym zamówiła za pobraniem..