reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Negri kobieto spokojnie.... Myslę że Twój mąż powinien jechac jeżeli gwarantuje to Wam przypływ znacznej gotówki która napewno sie przyda... 120 km to nie tysiące czy druga półkula....:happy: 30 dni minie bardzo szybko a jak sama piszesz w poblizu jest mama... co do rozwarcia ja też je mam i wczoraj mój lekarz powiedział że nie zdziwi go jak przenosze... (mnie juz teraz tez ;-) ) w końcu to jeszcze 2 miesiace... zobaczysz wszystko sie ułoży...

reklama
Wika powoli zdrowieje, więc może za kilka dni uda mis ie gdzieś wyjść...

Za kilka dni to Ty już możesz być porwana przez nieznanych sprawców ;-):-D:-)

Negri, też mi się wydaje, że spokojnie możesz wypuścić Maćka na tę fuchę. Zupełnie sama nie zostaniesz i na pewno dasz sobie radę.

Anulka26 bardzo chetnie, tym bardziej ze ja jestem prawie caly dzien sama:-( no jeszcze Patrycja o ktorej wczesniej pisalam czasami wypelnia mi czas:-D Młodziutka bo ma 20 lat ale madrzejsza niz nie jedna 27 latka:tak:

Anulka26 bardzo chetnie, tym bardziej ze ja jestem prawie caly dzien sama:-( no jeszcze Patrycja o ktorej wczesniej pisalam czasami wypelnia mi czas:-D Młodziutka bo ma 20 lat ale madrzejsza niz nie jedna 27 latka:tak:

No zobacz- ja we wrzesniu skoncze 27 lat:-D :-D W dzien jestem sama do 17-18.00 a jak ktos mnie odwiedza to bez brzuszka:eek: No wiec nie bede zanudzala takich osob gadaniem o mojej ciazy bo nie kazdego musi to interesowac;-) ;-) A w Polsce gdzie mieszkalas ??Moze tez blisko;-) ;-) Ja - okolice Gdanska.Dlugo tu jestes?? Sorki za to "100 pytan do..." ale milo jak jest tu Ktos stad...

No zobacz- ja we wrzesniu skoncze 27 lat:-D :-D W dzien jestem sama do 17-18.00 a jak ktos mnie odwiedza to bez brzuszka:eek: No wiec nie bede zanudzala takich osob gadaniem o mojej ciazy bo nie kazdego musi to interesowac;-) ;-) A w Polsce gdzie mieszkalas ??Moze tez blisko;-) ;-) Ja - okolice Gdanska.Dlugo tu jestes?? Sorki za to "100 pytan do..." ale milo jak jest tu Ktos stad...
Ja koncze w lipcu :-)
To tak jak ja:tak:
No to w Polsce mieszkamy daleko od siebie bo ja jestem ze slaska 35 km od Katowic w strone Wisly;-)
W Niemczech jestem od pazdziernika 2005 r, a Ty?
a zabawa w 100 pytan do nawet mi sie podoba :-)

reklama
Zebrra wielkie dzięki za pomysł na pewno wezmę ten aparat :tak::tak::tak:

Ewo a to jest 30 dni roboczych a w weekendy nie będą pracować więc trochę więcej tego wyjdzie niż miesiąc :-):-):-):-)

Ale przekonałyście mnie ;-) Mam Was i dam rade sama :tak::tak::tak::tak::tak::tak: tylko kto będzie mnie całować na "dobranoc" i "dzień dobry" :confused::confused::confused::-p:-p:-p tylko nie mówcie mi że mój pies :-D:-D:-D

Do góry