reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ankami ciężko przeciwdziałać, zwłaszcza, kiedy powoli sama przestaję widzieć sens... Moze kiedy w koncu wyrwę się na kilka chwil z domu, odzyskam siły... Wika powoli zdrowieje, więc może za kilka dni uda mis ie gdzieś wyjść...

reklama
Dziekuje Ewo za Twoje rady bardzo sa dla mnie wazne. Mieszkam w Niemczech i niestety nie mam tutaj z kim pogadac na takie tematy:-( .Jest tutaj Polka ktora rowniez jest w ciazy i tez lipcowka:-) ale ona raczej wszystko chce wiedziec ode mnie a ja musze dopytac sie Was:happy: jak to dobrze ze jestescie.
Jutro rozejrze sie za łóżeczkiema w piatek mam wizyte u gin to wpadne na miasto na zakupy moze wkoncu dzidzi rozlozy nozki bo ostatnio cos sie chowa i niewiem czy to pewne ze dziewczynka:zawstydzona/y:
Bezpiecznie jest kupic biale ciuszki ale mi sie rozowe bardzo podobaja:-) a jak bedzie chlopczyk to jak go na rozowo ubiore heheh:-D troszke smiesznie by to wygladalo

Wiem że mogę iść do domu ale ja już nie umiem nawet usnąć u mamy ... Wiem że pierwszy poród trwa nawet do 18 godzin ale przykro mi bo on właśnie na te zajęcia które teraz będą w szkole rodzenia (opieka nad noworodkiem i szczególnie wizyta na porodówce) bardzo czekał ... A wszyscy w około mnie straszą bo mówią że skoro mam rozwarcie i obniża mi się brzuch to zaraz urodzę ... i najbardziej nawija o tym mama (wie tylko moja rodzinka i moja przyjaciółka, mama Maćka nic nie wie bo to panikara;-)) i właśnie może dlatego nie chcę u niej być !!!!!! A Maciek i tak pewnie pojedzie bo ja nie będę go zatrzymywać nie mogę mu tego zrobić !!!!!

Wiem że mogę iść do domu ale ja już nie umiem nawet usnąć u mamy ... Wiem że pierwszy poród trwa nawet do 18 godzin ale przykro mi bo on właśnie na te zajęcia które teraz będą w szkole rodzenia (opieka nad noworodkiem i szczególnie wizyta na porodówce) bardzo czekał ... A wszyscy w około mnie straszą bo mówią że skoro mam rozwarcie i obniża mi się brzuch to zaraz urodzę ... i najbardziej nawija o tym mama (wie tylko moja rodzinka i moja przyjaciółka, mama Maćka nic nie wie bo to panikara;-)) i właśnie może dlatego nie chcę u niej być !!!!!! A Maciek i tak pewnie pojedzie bo ja nie będę go zatrzymywać nie mogę mu tego zrobić !!!!!

Negri wiec chyba masz odpowiedz napewno wszystko ulkozy sie pomyslnie Maciek pojedzie zarobi pieniazki wroci a Ty zaczniesz rodzic:-) i tego Ci zycze

Negri a może w takim razie, niech mama pomieszka u Ciebie? Ty bedziesz spokojniejsza, a mamie chyba by to nie przeszkadzało, co?
Jeśli chodzi o to zwiedzanie porodówki, to rzeczywiście szkoda, ale może np mozna robić zdjęcia? Weź aparat i popstrykaj, żeby przyajmniej w ten sposób, mógł się zorientowac co i jak...

negri - musisz sama na spokojnie pojąć decyzje, na poród napewno zdazy twoj mąż;-) ;-) 120 km przejedzie w godzinke,pozatym on tylko na 30 dni ma jechac, ty masz troche wiecej do terminu,w ktorym i tak malo kto rodzi,:tak: ;-)
komputer to zadna wymowka, obejdziesz sie bez niego, a jak nie to zajdziesz i poklikasz!!!!!
pozdrawiam i zycze podjecia spokojnej decyzji

Dziekuje Ewo za Twoje rady bardzo sa dla mnie wazne. Mieszkam w Niemczech i niestety nie mam tutaj z kim pogadac na takie tematy:-( .Jest tutaj Polka ktora rowniez jest w ciazy i tez lipcowka:-) ale ona raczej wszystko chce wiedziec ode mnie a ja musze dopytac sie Was:happy: jak to dobrze ze jestescie.
Jutro rozejrze sie za łóżeczkiema w piatek mam wizyte u gin to wpadne na miasto na zakupy moze wkoncu dzidzi rozlozy nozki bo ostatnio cos sie chowa i niewiem czy to pewne ze dziewczynka:zawstydzona/y:
Bezpiecznie jest kupic biale ciuszki ale mi sie rozowe bardzo podobaja:-) a jak bedzie chlopczyk to jak go na rozowo ubiore heheh:-D troszke smiesznie by to wygladalo

nie ma za co....:-D :-D :-D :-D

reklama
Anka- ale milo!!:-) :-) Zaraz poszukam na mapie;-) Moze kiedys uda nam sie zobaczyc "na zywo" ?? np. z dzieciaczkami:tak: :tak:

Do góry