reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
No coz dziewczyny musze sie zbierac siedze jeszcze w pizamce:zawstydzona/y: a trzeba sie nasmarowac ubrac i do banku wybrac no i pomyslec o obiadku :tak: .Milego dzionka zycze:-)

Nicoya, znajdziemy jakieś miotły z tytanowymi wzmocnieniami :-D:-D. Może w przyszłym tygodniu - jeśli będziesz się dobrze czuła? Marika, Natila, co Wy na to? Jakieś szarlotki albo brzdące na Rynku?
Oj, Zebrra, nie wiem, które z tych Twoich dwóch domowych zwierząt budzi we mnie bardziej mordercze instynkty... ;-)

zeberrka - u ciążówek apetyt podwójny hihihihi :-D

mila żaden problem - pączuś na Starym brzmi kusząco :-D nie wiem tylko jak reszta bab :-)

W Koloni bylam tylko na lotnisku heheh jak wracalam z Polski a to bylo w styczniu:-) .Jestes tu dosc dlugo a jak tam Twoj niemiecki? bo ja przebywam tylko w polskim towarzystwie i nie mam sie gdzie nauczyc zapisalam sie na kurs ale tylko sie tam nudze bo chodza tam serio osoby o malej chlonnosci wiedzy.Myslalam o szkole integracyjnej ale w obecnej sytuacji bede musiala poczekac:-D smieje sie ze szybciej moje malenstwo sie nauczy niz ja:-) ale mam ksiazke cwiczenia plyte tylko brak checi:-(
mam nadzieje ze Ty nie masz takiego dylematu

To milosc od 1. wejrzenia byla!! A Twoj to tez Polak ?bo moj tak. No i wkolo tez Polacy:-) :-) Moj S. to w pracy ma samych Niemcow to jezyk szybko zalapal a ja najpierw duzo w Polsce bylam to nie w glowie byl j. niemiecki tylko studia a jak tu "na stale" przyjechalam, tj.w sierpniu , to chodzilam do szkoly. No ale teraz to tez przerwa.Kurs mialam fajny, konkretna babka wiec sie tam uczylam troche. Ale ogolnie to sie dogadam- nie mam z tym problemow bo juz w szkole w PL sie uczylam niemieckiego. Tylko mnie wkurza, ze poprawnie jeszcze nie umiem mowic:wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Do góry