reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam się w deszczową środę!

U rodziców na działce w sobotę też zdechł jeden kociak.......

:-( :-( :-( nie lubie tak..... :no:

Ja też jeszcze nie rozłozyłam bo jeszcze sie "wietrzy" po malowaniu (farby co prawda takie dla dzieci itd) i trzeba poprawki nanieśc a pogoda ostatnio nie sprzyja... a drugie tzn to wiklinowe stoi od poniedziałku w przedpokoju nie rozpakowane do końca tylko pościel wyjęłam... wczoraj nas nie było więc dzisiaj może męża namówie zeby mi skręcił na próbe... tylko nie wiem czy zdąży bo ma koncert wieczorem...
A tak w ogóle to my łóżeczko złozymy pewnie dopiero w czerwcu przed samym porodem czas pokaże .... jeszcze musze pościele poprać, a to troche za wczesnie żeby tak stało... :-)

reklama
Witam dziewczyny w te nie najlepsza pogode u mnie za oknem zimno i ponuro jeszcze tylko deszczu brakuje:-( .
Ewo wczoraj niestety nic nie kupilam ale to dlatego ze moj mi zmienil plany jutro wybieram sie na podbuj i napewno wroce z czyms sliczniutkim.
A przy okazji na jaki rozmiar mam wziasc ciuszki ? czy 56 jest ok?

Witam dziewczyny w te nie najlepsza pogode u mnie za oknem zimno i ponuro jeszcze tylko deszczu brakuje:-( .
Ewo wczoraj niestety nic nie kupilam ale to dlatego ze moj mi zmienil plany jutro wybieram sie na podbuj i napewno wroce z czyms sliczniutkim.
A przy okazji na jaki rozmiar mam wziasc ciuszki ? czy 56 jest ok?

kilka tylko w tym rozmiarze mam, wiekszosc na 62
dzidzia szybko rosnie, moj Krzys urodzil sie chudzinka 2,5kg ale dlugosc mial 56 juz:-) :-)

Grubelku, żal kotka, ja długo ryczałam po uśpieniu Nory...

Zebrra, jeśli Olaf jest obojętny to nie dziwota, że Twoja obojętność nie zrobi na nim wrażenia... szkoda tylko że tak się w ogóle dzieje :(

A łóżeczka to nawet jeszcze nie mam wybranego, jakoś się nie mogę zdecydować.

reklama
O rety, to już 8. miesiąc :) A Luśka coraz częściej i coraz niżej mnie puka ;) Ale jeszcze grzecznie siedzi na miejscu!

Do góry