reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam się :)

Nicoya dzięki za zaproszenie, wyobraź sobie, że śniło mi się dzisiaj,że do Ciebie pojechałam :))

A ja dzisiaj wstałam i niespodzianka... kartka od Olafa, że będzie ok 16-ej... nie miałam pojęcia, że gdzies wychodzi...

Miłego dnia Kochane Kobietki...

Grubelku ściskam imieninowo, jakoś mi wyleciało, że Ty też Monika :)

reklama
Grubelku to mnie zatkało-co prawda pisałaś ale zapomniałam więc życzę Ci dużo zdrówka!!! kupę kasy, zdrowych dzieci, aby wszystko o czym marzysz Ci się spełniło, Byś pogodne miała sny,niech odejdą smutki, złości i powróci czas radości!!!!

Dziewczyny teraz zła wiadomość...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)no::no::no:
Przykro mi to pisać ale nie będę już z wami na forum-tyle czasu, tak niewiele zostało do końca..:-( nie będę miała internetu-w ogóle..Jarek stwierdził że nie zapłaci bo mu on jest nie potrzebny..że tylko ja siedzę jedynie na forum..a za to płacić 60 zł to mu nie na rękę..:-((przesadza, przecież mamy kasę...)nie wiem czy przez tel komórkowy jest możliwość zaglądania do netu?? a tu niestety nie mam nikogo od kogo mogłabym zaglądać..więc jak zniknę..to znak że to koniec,,buuuu:-(

Marika - broń dostępu do Internetu przynajmniej do lipca! Spróbuj mężulkowi wytłumaczyć, że to dla Twojego poczucia bezpieczeństwa i wsparcia...Przecież tak niewiele zostało, musimy trzymać się razem!!!!

Witam się z rana :-):-):-)

Marika broń tego netu skoro to Twoje okno na świat i miejsce na szczere rozmowy i wyżalenie się to ja bym broniła go jak lwica swoich małych ;-);-);-):tak::tak::tak:

Grubelku spóźnione wszystkiego naj naj najlepszego :-D:-D:-D

dzięki dziewczyny ale Jarek jest uparty jak osioł-nie chcę się z nim kłócić...powiedziałam mu spokojnie aby chociaż do końca lipca się wstrzymał że ja tu mimo ,że to tylko internet przez tyle czasu zżyłam się z dziewczynami..że chciałabym chociaż do końca dociągnąć...że mi na tym zależy..wysłuchał, co zrobi zobaczymy...
jeśli ma sumienie to zapłaci nie mówiąc mi o tym(duma) jeśli ma mnie gdzieś i moje potrzeby to nie zapłaci...a w tym przypadku na pewno przez dłuższy czas się do niego nie odezwę...tym bardziej że on często wyjeżdża a ja tu siedzę sama z Olą..

Dziewczynki dziękuję za życzenia... :tak: :-)

Marika może powiedz mężowi że internet jest potrzebny nie tylko do forum przecież ogólnie jest tu wiele ciekawych informacji... a swoja drogą od kogo macie neta że tyle płacicie... ? :confused: Poza tym przez neta mozna konto obsługiwać i w ogóle myslę że lepsze sa takie argumenty... :happy:

zeberrka to gdzie w tym śnie skręciłaś że nie dojechałaś? :-D a ja tu czekam z obiadkiem, kolacyjką i śniadankiem... ech...

marika kurde - mam pogadać z Jarkiem? Dwie ciążówki przeciwko jednemu - to już chyba da sie przekonać co? nie wiem co mam ci powiedzieć kochana - jeśli sama mu nie przetłumaczysz to my tu nic nie zdziałamy - chyba że pokażesz mu forum - co tu sie dzieje i ile bab jest za tobą....

Grubelku, to Tobie też niech najlepiej się dzieje i dużo radości miej w życiu nie tylko z okazji imienin :)

Marika, no nie, teraz już nie możesz nas zostawić. A Jarek chyba sam powinien zrozumieć, że taki net przez komórkę to też nie jest za darmo ;)

Wczoraj kupiliśmy wreszcie komodę. Połowa mebli w naszym mieszkaniu to Ikea, ale tym razem trafiliśmy na jakiś felerny egzemplarz - bardzo brzydko wykończone deski, źle ponawiercane dziury - i męczyliśmy się ze składaniem ze 4 godziny - jak nigdy dotąd. Tylu przekleństw w tak krótkim czasie to moja Buła jeszcze nie słyszała ;-)
W końcu już nie miałam siły wczoraj robić zdjęć i dopiero dzisiaj w galerii możecie zobaczyć efekt.

Mila, dziś pierwszy raz Buła będzie na meczu, ciekawe czy jej się spodoba... ;)

reklama
Kochane internet mamy radiowy ze Śremu taka firma..zdzierają strasznie wiem..no ale nic nie zrobię.Będę walczyła o ten internet -dziś będzie okazja publicznie "napadnę" Jarka w tej sprawie:happy:

Leżałam sobie a ten przyszedł zadowolony że jedziemy dziś na grilla do znajomych(fajnie że godzinę temu mi o tym powiedział:wściekła/y:....) chciał mi chyba niespodziankę zrobić bo ostatnio marudziłam że nigdzie nie chodzimy-ciągle nas ktoś zaprasza..a Jarek nie ma nigdy czasu bo robi do późna...
Przyznam że marzy mi się prysznic i spanie...dziś jestem jakaś taka wczorajsza? hehe nic mi się nie chce..
Ale skoro pojedziemy-on sobie wypije to ja skorzystam i zrobię wielką debatę o internecie;-):tak:podziała! (zawsze działa)

Do góry