reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

ufff... wróciłam ze słonka. Byłam jakieś 40 minut i jestem spalona mimo kremów itd. Mam nadzieję, że to nie zejdzie!!! Strzaskałam się na mahoń - pogoda piękna :-)!!!
Zebrra - trzymaj się!! Raz jest dobrze, raz jak coś przywala to ręce opadają... Musimy sobie znaleźć jakieś fajne zajęcia to nie będziemy ich potrzebowały (tylko u Ciebie trochę inaczej - bo masz córę, która tez by chyba chętnie z tatą się częściej bawiła). Mój znowu dzwonił, że wziął dyżur i będzie dopiero ok. 17:30, a potem do garażu. To ja umówiłam się na gotowanie gołąbków i oczywiście potem pałaszowanie ich bez litości!!! I postaram się wrócić dużo później od niego...:tak:
A!! Moniczko - wszystkiego dobrego z okazji imienin!!!!!

reklama
A ja sama w domu aż do 23.00, bez planów, bez pracy, bez prania :-). Będę się nudzić jak mops!!!

Anna - W Bałtowie jest bardzo ładnie rzeczywiście. Pięknie położone i zorganizowane to wszystko, ale wiesz - to tak na dobrą sprawę to atrakcja dla dzieci tak do 10 lat!!! Fajnie, przyjemnie ale dla rodziców z dziećmi raczej!!! Jak chcesz się wybrać to polecam, jest fajnie i można odpocząć! Ten 3 maj to był wyjątkowy dzień, kobietka która tam pracuje tez była w szoku i w ogóle odkąd powstało to takiego dnia jeszcze nie było. Więc może w zwykły weekend nie jest tak źle...

Marika - ja też bardzo dużo pije, ale na tej wycieczce to sie bałam po prostu - miałam wstręt to cieczy, chociaż usychałam już...:-D, ale bałam się że się powtórzy sytuacja z toaletą...
W domu zapowiedziałam, że małej łazienki (mamy dwie) ma nikt nie korzystać - tylko dla mnie ma być ciągle do dyspozycji ;-);-);-)!!! Taka trauma na całe życie....:-D:-D:-D

hej kochane...
zeberrko kochana - nie znajde słów pocieszenia, mogę jedynie wirtualnie przytulić - wiem jak bolą czasem słowa - bardziej niż policzek.... przytulam zatem i szczerze proponuję to co ty mnie - może to nie bobowy las (wogóle nie ma lasu) ale ......

mariczko już tobie "pożyczyłam" rano - ale tego nigdy za dużo - wiele wiele chwil szczęśliwych... :-D

jest tu druga Monika? hmmm - wybaczcie - nie zarejestrowałam....

no to żeby nie było.... i tobie grubelku samego słoneczka w duszy, promyków pod powiekami i dzidzi zdrowej i szczęśliwie urodzonej :-)

marika WSZYSTKIEGO NAJ NAJ
pirosen006rq8.gif

No to syn kuzynki odwieziony do mojej mamy ;-) mężuś robi sobie kolacje a ja mówię dobranoc dziewczynki i do jutra :tak::tak::tak:

reklama
Witam! :-)

I odrazu dziękuję za pamięć... Tak wczoraj obchodziłam imieniny... :tak:

Marika spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NA...NAJ...NAJ...

Niestety byłam wczoraj w Olsztynie - moja mama miała urodziny i nie miałam nawet chwili żeby zajrzeć... a wieczorem padłam ok 20.00 razem z Julką... :zawstydzona/y:

Zebrra głowa do góry... Myślę że Gaddula ma rację:tak: kiedyś ci wszyscy mężowie bedą się wstydzić takich słów...

Aśka kiedyś oglądałam program o tym Bałtowie... Ostatnio znowu gdzies o tym słyszałam myślę że zostało już rozreklamowane... dlatego takie tłumy... sami się tam wybieraliśmy tylko to jak dla nas daleko... :szok:

Od dzisiaj znowu mam gości... przyjeżdża szwagier z żoną... ale postaram się jeszcze do Was zajrzeć...:-)
Miłego dnia dziewczynki!

Do góry