reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam się witam :))

Mila w wiadomości do admina poprawiłam Cię na mila333, więc Kochana nie bój się, że zostaniesz pominięta :)

Alkmena
zgadzam się ta tęczowa lista jest okropna, a przez to, że jest taka kolorowa nic nie widać... A tak w ogóle to ja nie wiedziałam, ze my już mamy taką listę, chyba muszę poszukać...

Iwka, mówisz, że Marysia poturlała się na podłogę, to zobacz jak zasnęła kiedyś moja księżniczka... erudytka... :)))

reklama
hej ciężaróweczki kochane...

na ścianach miał być "złoty kłos" wyszedł jakiś przedojrzały banan eech...
ale łóżeczko złożone... i zaczęło sie powoli jakoś tak dziecięco robić :-D
firanek nie skończyłam... właśnie szyję dalej - a że robię to ręcznie to może za tydzień skończę choć podejrzewam że prędzej skończy mi się cierpliwość i zaniosę wszystko do krawcowej :-D

reklama
Bo standardowo ktg robi się od 34 tc, wiec jeszcze nie trzeba, ja miałam dlatego, że mam tą cukrzycę...

KTG to badanie, które kontroluje rytm bicia serduszka dzidzi i rejestruje skurcze macicy...

Do góry