reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dziewczyny pomyślałam sobie, że mogłybyśmy już teraz stworzyć swój zamknięty dział, dział do którego dostęp będziemy miały tylko my... W którym będziemy mogły wklejać zdjęcia bez obaw, że kiedyś znajdziemy je na czyimś blogu (mówię tu zwłaszcza o zdjęciach naszych Skarbów), poza tym sa pewne rzeczy, o których chcemy pisać tylko Lipcówkom, a nie całemu światu... co Wy na to?

Przejrzałam listę lipcówek, bo trzeba by było podać nicki osób, które miałyby dostęp do działu, wypisałam chyba wszystkie babki, które się udzielają:

Aśka_24
Negri
Grubelek
Alkmena
Ankami
Kasia@25
natila20
2411Magdalenka
JulciaS
Patina26
Pastela
Mila333
Karinka
Marika
Anna_79
Oliwka29
Nicoya
jazztina
Iwka31
ewa białystok
fasolek2007
Aniowa
Nusia78
gaddula
Magdalenka33
Sensi
Capri
Anulka 26
niunka19-82
Bazylia

Napiszcie co o tym myslicie i ewentualnie kogo brakuje...

reklama
Witam :-)

Poczytałam Was... i widze że pustki... odpoczywacie... :tak:

Zebrra ja jestem za!!! :tak:

Dzisaj przyniesli mi leżaczek - fajny jak narazie nie żałuje zakupu, a łózeczko juz pomalowane i kolorki wyszły bardzo fajne takie wiosenne i słoneczne... no i czekam na łóżeczko wiklinowe... podobno dzisiaj mają wysłać... :-)
Fasolku a kto jeszcze ma rozwarcie bo chyba niedoczytałam? bo że Negri to wiem... i leżeć trzeba :tak:
To miłego dnia dziewczynki!

Grubelku no własnie o Negri była mowa, że ma rozwarcie i na zakupy leci...
Kochana wklej zdjęcia łóżeczka, bo ciekawa jestem jak Wam wyszło :)

Dobra Marika, przyznaj się, że po prostu to za mną zatęskniłaś ;-):-p:-)

wydało się:) po prostu myślałam o tobie;-):laugh2:

Zebrra bardzo dobry pomysł-ja ostatnio o tym myślałam ale nie miałam pojęcia jak do tego się zabrać.;-)
Co do Wikuni to współczucia, niech się kuruje..pogoda jak zaznaczyły dziewczyny jest bardzo zdradliwa.

Negri co ja tu czytam że latasz z rozwarciem!!!:wściekła/y::no: chcesz zgubić gdzieś swoje maleństwo?:szok::-p:laugh2::wściekła/y: leż niewiele już zostało do lipca.

Nicoya to faktycznie przegięcie, ale ja też dużo latam...nie da się nic nie robić a teraz ostatnio ,mimo dużego brzucha mam takiego powera że szok :laugh2:Wieczorem padam na pysk nawet nie mam siły iść się myć...w kabinie stoję zamulona i mi tak dobrze pod ciepłą wodą że nawet na stojąco byłabym w stanie usnąć...:happy:

Dobra spadam działać dalej-byłam na łące paliłam trawkę hehehe ale nie taką jak myślicie tylko siano:laugh2::laugh2: teraz lecę powiesić pranko:)

Witajcie :-)

Przez ostanie kilka dni byłam nie do życia, straszne przeziębienie mnie złapało i dopiero dziś do siebie dochodzę. Dziś przespałam jako tako noc, wcześniej nie pozwalały na to katar, ból głowy... no i tradycyjnie zgaga :) Zamiast goraczki miałam osłabienie :baffled: To chyba lepsze niż wysoka temperatura. Samopoczucie już lepsze, więc będę nadrabiać to, co napisałyście, a tymczasem miłego popołudnia lipcóweczki!!!!!!!! :-)

reklama
Właśnie wróciłam ze Szczurkiem od lekarza, położyłam go do łóżka, dałam mały obiadek i leki. Chyba nic takiego .. przeziębił się po prostu, Lekarka mówiła o tym, że w tym roku się szybko ciepło zrobiło i w kwietniu kwitło to co zazwyczaj przypada na ten miesiąc, ale też zaczęły kwitnąć te krzewy i trawy, których rozkwit przypada na maj, dlatego tyle choróbsk się porobiło.
Zebbra - jak tam Wiki?? Może spróbuj jej podać calcium duo - wiesz dla alergików, wapno nikomu nie zaszkodzi, a działa odczulająco. Mnie pomaga - biorę cały czas. I Szczurkowi podaję. Dostał jeszcze Bioparox (lek wziewny - ale to pewnie wiesz z Twoim szczęściem do chorób) i drosetux mu daję. Mam nadzieję, że się to przeziębienie rozejdzie się po kościach, ale tak kaszle, że nie podoba mi się to:no:.
Anna - ja siedzę przy komputerze owinięta w kołdrę...:tak: i marznę jak piernik.

Do góry