reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Zebrra :szok::szok::szok::szok::szok::szok: rany boskie ale ty musisz mieć ciśnienie!!! to czy mi tylko ta jedna wystarczy...aż się boje..

Cześć 1-szo majowo!!
Pogoda do d... (przynajmniej u mnie), i w ogóle mało świątecznie. Mąż też się do pracy wybrał, więc jakoś tak niemiło...
Iwka - Ty się nie dziw, że tam nie znają pewnych rzeczy. Kiedyś widziałam program: w polskim przedszkolu pytano dzieci ile nóg ma kura i każde odpowiedziało, ze 4!! Okazało się, że ich rodzice kupują w supermarketach kurczaki i 4 udka i stąd ta pewność dzieci co do liczby nóżek tego ptaka..:tak::tak::tak:!!!

Nudno jakoś, nie ma was. Nie ma z kim pogadać... biorę się za pracę.. czy ja ją kiedyś skończę?? A tak chciałabym, żeby Igor miał już wykształconą mamusie jak się urodzi...:-D:-D:-D!!!
To miłego wieczorku!!!

Asiu masz racje nudno tu i nie ma nikogo:-(
A co do wyksztalcenia to gratuluje!! ja mam juz to za soba i mam nadzieje ze dla Ciebie rowniez skonczy sie pomyslnie:-)

Jak to nikogo nie ma?:wściekła/y::laugh2: słabo się staracie z pisaniem, widzę że faktycznie za mało zaglądam..bo wam ciężko dogodzić albo za pusto i mało..albo za dużo do czytania.. marudzicie jak baby w ciąży;-)

..no i mamy maj!! jeszcze czerwiec i będziemy się rozdwajać-ciekawe która pierwsza:confused::laugh2: ja naprawdę nie mogę się doczekać!!:baffled:

Mój mąż sobie smacznie śpi ,a ja się gapie w tv-dziś kupił i przywiózł tą cyfrę + podoba mi się szczególnie jeden program Mini Mini dla dzieci takich małych, takie spokojne te bajki bez zabijania i mordobicia-Ola jest zadowolona:tak:
Ankami mam ten telefon jednak ta nokia 6103 z klapką:) jest spoko.
Ale dziś się chwalę...ale co mam pisać..po prostu piszę co u mnie;-)

Dobra uciekam ugotować młodej kaszkę, uszykować kolacyjkę i wieczór mój:) ale chyba pójdę spać bo już moja pora się zbliża:dry::happy:

w sumie ja też mogę Ci pogratulować wyboru, choć się na komórkach znam średnio i faktycznie mylisz mnie z Alkmeną - no naprawdę nie wiem jak to możliwe ;-):-D;-):-)

heh a właśnie się zastanawiałam nad tą pomyłką-wybacz:);-);-)nie wiem dlaczego was mylę wiem że jesteś z Warszawy i masz pod sercem Bułę hihihi już nie mylę tylko jakoś tak..nie wiem..:-p

reklama
Witam Panie z samego rana :)

Niestety moja Wika rozłożyła się porządnie, ma gorączkę i niefajny kaszel...Źle się czuje i tak mi jej szkoda...

Do góry