reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anna nie denerwuj się, na pewno to przykre-bo żadna kłótnia do przyjemnych nie należy-a i tak prędzej czy później się będziecie godzić:tak: tymczasem, włącz sobie jakiś miły film..czy muzyczkę, poleż i wędruj w marzeniach w przyszłość..jak to będzie, jak sobie wyobrażasz dzidzię, jaką będziesz mamą...to miłe...w praktyce jest inaczej niż się planuje ale za marzenia się na szczęście nie płaci:tak: będzie ok-trzymam kciuki abyście się szybko dogadali:)

Patina ja bym sobie kupiła ten żel ale do rossmana mam ponad 30 km:zawstydzona/y: pozostaje mi z apteki tez tani taki chłodzący ponoć też dobry:)

reklama
zeberrka - cóż takiego w tym worku że zakochać się w nim można?
Byle nie kot... :-):-)
Ja też się kiepsko czuję, ale nie od upałów. Boli mnie brzuch, zwłaszcza po prawej stronie, gdzie chyba na ogół znajduje się główka mojego Maleństwa, bo nawet wizualnie ta strona jest bardziej wypukła. Te bóle budziły mnie już drugą noc - nie mogę znaleźć sobie dogodnej pozycji. Spanie na prawym boku w ogóle nie wchodzi w grę, bo ból robi sie nie do zniesienia (być może to zrosty po wyrostku robaczkowym). Pozostałe pozycje są mniej bolesne, ale w nich też cierpię.
A upały nawet lubię - byle nie towarzyszyła im bardzo wzmożona wilgotność. Na szczęście w Polsce nam taka nie grozi, ale np. w Meksyku czy na Dominikanie przez pierwsze dni prawie nie mogłam oddychać.
Na obrzęki nie ma stuprocentowego sposobu. Starajcie się delikatnie wychładzać organizm (chłodny prysznic - ale nie zimny, bo taki jeszcze pobudza krążenie), nogi jak najczęściej do góry, minimum soli - zatrzymuje wodę w ciele.
Iwka, ależ dawno Cię tu nie było! Marysia jest śliczna, druga córcia pewnie też taka będzie :tak:.
Miłego dnia, kobietki! :-)

Ojjjjjj Moje Drogie ten żel z Rossmanna Ankami polecała conajmniej miesiąc temu i pisała o nim kilka razy... :))

Marika
ja też do Rossmanna mam 30km, a jestem w nim przynajmniej raz na 2 tygodnie...

witam sie i ja!!!!!:-)
ale dziś fajna pogoda....szkoda ze długi weekend bedzie zimniejszy,ale jedziemy ,pal go licho...odpoczywać trzeba!!!

mi tez nogi puchną, nie duzo ale kupilam juz 2 pare klapek i jest nieciekawie:baffled: :baffled:

wlasnie jestesmy po obiadku( ja i maluszek) reszta nie je!!ZA GORACO!!

A teraz ide pospac, a przynajmniej sprobowac

chce dzis nas dzisiaj jeszcze spakowac, a to sie wiąże z DUZYM PRASOWANIEM,wiec trzeba wypoczac

MIŁEGO POPOŁUDNIA!!!

A moja mania wagowa..mnie dopada wszędzie-ja tylko tu o tym gadam, piszę itp-tak w rodzince kompletnie o tym nie rozmawiam bo po co komuś truć...usłyszałam drugi raz w tym tyg takie słowa...."który miesiąc?" siódmy? i taki wielki brzuch?" odechciało mi się kolacji...:-:)-( czemu wszyscy zaczynają mi dopierd...Zebrra pisałaś że to najmniejszy problem..ale ja biorę wszystko do siebie jak ktoś mi tak mówi i jest mi "głupio" z tego powodu że mam wielki brzuch a nie taki ,jak kurczę jakaś ich koleżanka czy znajoma po której wcale nie było widać..po co mi takie opowieści?:-(

marika- nie jestes sama, mi tez staraja sie do....lic, babka niedawno powiedziala:taka Pani szczupla byla......przed Krzysiem, ale w drugiej ciazy to szybko widac, za ile dni termin?????....

bez komentarza

mi sie ciagle chce jesc, i jem, ale mam wyrzuty sumienia....
licze sie z tym ze jeszcze z 5 kilo przytyje, a juz waze 72, aby z 10 odrazy zrzucic, porem trzeba bedzie sie troche powysilac
bo z tym chudnieciem to juz nie tak łatwo, ja po urodzeniu Krzysia wazylam 57, schudlam do 52 w 6 tygodni ale mialam tez 21 lat,inna przemiane materii,wiecej ruchu itp...

NA DZIEN DZISIEJSZY WAZE 20 KG WIECEJ NIZ PO URODZENIU kRZYSIA!!!!!wlasnie zdalam sobie z tego sprawe, SZOK:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

reklama
Do góry