reklama
Marika Ty gapo, to już nie są czasy kiedy się łaziło po drzewach, więc uważaj na siebie ;-)
Capri, ta waga wcale nie jest taka niska. U mnie w 23tc4d szacunkowo dziecko ważyło 696 g, ale ono od początku jest jakieś duże. W sobotę się dowiem o ile teraz urosło.
Zebrra, w ten magiczny dzień masz zacząć szkołę rodzenia, o ile nadal się tam wybierasz
Capri, ta waga wcale nie jest taka niska. U mnie w 23tc4d szacunkowo dziecko ważyło 696 g, ale ono od początku jest jakieś duże. W sobotę się dowiem o ile teraz urosło.
Zebrra, w ten magiczny dzień masz zacząć szkołę rodzenia, o ile nadal się tam wybierasz
zebrra
Potrójna mama :)
Nooo przecież pamiętałam ))) Zaczynam, zaczynam
Nooo przecież pamiętałam ))) Zaczynam, zaczynam
nooo przecież ja w to ani na chwilę nie zwątpiłam ))
marika
Fanka BB :)
żebyś wiedziała niedawno tu dawałam rady że upadki nie są groźne ale skoki z łóżka hehehe nie brałam pod uwagę...trzeba w życiu wszystkiego próbować aby móc potem radzić innym;-)hihihiMarika Ty gapo, to już nie są czasy kiedy się łaziło po drzewach, więc uważaj na siebie ;-)
hej popołudniem kochane...
JA MAM PROŚBĘ - NAPISZCIE KURDE PROSZĘ KIEDY MACIE URODZINY CO? nie mówię żebyście się odrazu chwaliły które - żeby nie było...
negri ja tam bym spokojnie porozmawiała z siostrą, bez krzyku i płaczu wytłumaczyła DLACZEGO to auto jest wam teraz bardziej potrzebne.... a swoją drogą co za egoistka cholerna (bez urazy)
ewka - bolało mnie przez parę godzin - po dwóch dopiero mogłam jeść ale tylko coś czego nie musiałam gryźć..... a później jak ręką odjął
JA MAM PROŚBĘ - NAPISZCIE KURDE PROSZĘ KIEDY MACIE URODZINY CO? nie mówię żebyście się odrazu chwaliły które - żeby nie było...
negri ja tam bym spokojnie porozmawiała z siostrą, bez krzyku i płaczu wytłumaczyła DLACZEGO to auto jest wam teraz bardziej potrzebne.... a swoją drogą co za egoistka cholerna (bez urazy)
ewka - bolało mnie przez parę godzin - po dwóch dopiero mogłam jeść ale tylko coś czego nie musiałam gryźć..... a później jak ręką odjął
żebyś wiedziała niedawno tu dawałam rady że upadki nie są groźne ale skoki z łóżka hehehe nie brałam pod uwagę...trzeba w życiu wszystkiego próbować aby móc potem radzić innym;-)hihihi
no cóż, pewnie miałaś niezłe wyjście z progu, tylko lądowanie z telemarkiem nie wyszło ;-) Ale dobrze, że nic Ci się nie stało. Junior za takie wyczyny powinien porządnie Ci wkopać ;-)
reklama