reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Junior za takie wyczyny powinien porządnie Ci wkopać ;-)

oj nie chcę ja jego zemsty już mi daje czadu kopami:) ale pewnie tej pikantnej zupy+słoik kompotu truskawkowego a na koniec nie udany lot po pokoju to mi nie daruje hehehehehe.Czułam się jak wielki gruby ptak-i kuźwa nielot w dodatku:happy2::happy2::happy2::happy2::laugh2:

urodziny ma 15 grudnia:)
imieniny 4 maja:)
wysyłasz prezenty?? hihihihihihiczy tylko chcesz się na torta załapać??:szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:buhahahahaha

Zeberrko dostaniesz jedynie samego biszkopta ociupinkę bo krem by był zabójczy....
Nicoya a o której godz? hihihihihi musze być gotowa:) abyś mnie przy garach nie zastała:)

Cześć.
Nie wchodziłam tu trzy dni i mnie pokarałyście - matko, nie mogłam się przebić przez wszystkie Wasze posty przez kilka godzin! :szok: Już niemal zapomniałam, co miałam komu napisać. Pamiętam:
Anulka, witaj! Gratuluję podwójnego szczęścia :-).
Marika, jak noga? Dopóki nie zejdzie Ci opuchlizna, trzymaj ją jak najczęściej nieco wyżej.
Zebrra, jak dla mnie to Twoje menu wcale nie jest takie złe. A gwałtowne spadki cukru są dla cukrzyków równie charakterystyczne jak nagłe wzrosty. Nie przerywaj diety! I zadzwoń do swojego lekarza.
Pastela, może do Ciebie wpaść lotna brygada ZUS-owska, ale obecnie ciąż na ogół nie sprawdzają.
Anna, gdzie są takie doskonałe futrzaste cele dla mojej procy? :-) A tak na poważnie: masz przeciwciała p/toksoplazmozie? Jeśli nie, to lepiej nie przytulaj się teraz do obcych kotów.
Fasolek, dzieci "cukrzycowe" z reguły są większe od pozostałych, ale od każdej reguły istnieją wyjątki.
Ankami, jeśli nadal będziesz sobie uzurpować prawa do mojego zięcia, to stoczymy byczo-bliźniaczą korridę. :-D:-D A z pewnością wiesz, że z takich szranków żaden Fernando jeszcze nie wyszedł cało... :-D:-D:-D

reklama
Do góry