reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Mila o pojawiłaś się zjawo jedna:) widzę że masz już zięcia...ok to junior będzie teraz podrywał...nicoya strzeż Malwinki!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A noga jak do jutra nie odpadnie to wszystko ok...a tak poważnie to boli ale znośnie-ona jak spadłam to mi się podwinęły palce jak baletnicy i cały mój ciężar się na tym oparł-ale co tam....zobaczymy jutro, a złamana raczej nie jest bo bym wyła pewnie z bólu.

Dobra kobietki idę się myć, oglądnąć M jak Miłość i nyny.

marika co do szczegółów mojego tortowego nalotu jeszcze sobie pogadamy :-D
mila sama sobie apetytu narobiłam.... a w szafie jakieś resztki czekolady tylko buuu

Hello Laseczki!!!
No i byłam u (ponoć)jednego z lepszych diabetologów,który to orzekł,że trzeba powtórzyc test ale obciazenia 75 g glukozy po jednej i dwóch godzinach.......czyli tak jak Ty miałas Zeberrko chyba?Napisz jeszcze raz te swoje wartości jak możesz...

i...narazie nie dał zadnej diety,kazał ograniczyć cukier,ale mówił,zeby nie popadać w paranoję...w szczególności,że maleństwo nie jest za duże,tylko wsamrazowe :dry: :eek: no i że na czczo cukier dobry,bo chyba 89,a dzisiaj po 2 godzinach od śniadania 74 :eek:
Ja już nic nie wiem...
Mała mnie nie chce kopać,poszła gdzieś na dół brzuszka,juz 2 dni tam siedzi :-( :-( :-(

A tu ciągle o ciastach,tortach...litości.... ;-)

Ale slodkie tematy dzis:-) Az sobie zaserwowalam lody !!:tak: A teraz uciekam do lozeczka...
Czy Wasze maluszki tez dostaly "powera" po wypiciu tej glukozy ?? Bo moje dzis szaleja niemilosiernie;-) ;-)

Anulka Witaj :) gratuluję bliźniaków i cieszę się, że nas znalazłaś :-)

Anna_79 - zdjęcia kociaków ekstra!!! Bardzo ciekawe ujęcia i jakość bardzo dobra - przypomnij jaki to aparat? Coś mi sie kojarzy Nikon? Ale nie pamiętam :-)

ewa - ja miałam usuwaną "8" w sierpniu, niestety dwa korzenie były proste a jeden zakręcony jak pazur... stomatolog męczyła się jak głupia a ząb ani rusz... w końcu po chyba 10 minutach jej się udało ale przez tą próbę wyrwania naruszyła mi sąsiadującą "7" i "6" i bolało mnie jeszcze przez 2 tygodnie... :baffled: na koniec dodała, ze jakby wiedziała, ze będzie tak cieżko to by się nie podjęła :eek:

marika - dzięki za troskę :-) rzadko Was odwiedzam... bo mało siedzę przy kompie... ostatnio mam jakiś... sama nie wiem co to jest... ale śpię do 13 :eek: fakt - chodzę spać po północy wstaję o 6 na godzinkę... ale to chyba mnie nie tłumaczy? :confused: wczoraj jak wstałam to musiałam doprowadzić się do ładu bo zachciało mi się lodów z automatu a te dostępne są tylko 10km ode mnie a mąż akurat jechał w tamtą stronę po tynk... a dziś wstałam po 13.15 i też "szykowanie się" na USG...

Patina26, Ewa, Aśka - próbowałyście stosować na zgagę Manti w tabletkach? Mi pomaga. Wg przesądów będziemy miały chłopców z bujnymi czuprynami po porodzie :-)

Byłam dziś na USG - waga 1493g, termin 07/07/07 :-D, przy okazji na korytarzu spotkałam dziewczynę i z tego co podsłuchałam ma termnin na 11 lipca... więc wspomniałam jej o babyboom i naszym podforum i mam nadzieję, że wkrótce dołączy do naszego grona :happy:

Jutro rano do ginekologa... mam dużo pytań i pewnie połowę zapomnę... jak zawsze... aaa i miałam pobieraną krew... z ważniejszych: morfologia podskoczyła trochę w górę (żelazo pomaga) leukocyty aż 17,4, białko ostrej fazy CRP - 6,3 (niby stan zapalny ale norma jest do 5), białka w moczu brak (na razie nie muszę sie martwić zatruciem ciążowym)... to na tyle :happy:

aaaa..... zaczynam czuć się jak lekomanka - rano łykam 7 tabletek, w południe 4 a wieczorem 5 :eek: ciekawe ile jeszcze moja wątroba wytrzyma :confused:

reklama
HEJ O PIĘKNYM PORANKU:tak: ;-) :tak: ;-)

dziewczynki jakie plany na dzis????:confused:
co na obiadek robicie?????:confused:
a co na sniadanko???bo ja juz głodna wstałam, ale mam kiełki i zaraz przyjdzie świerzy chlebek:-D
w domu znowu lipa...ehhh, już nic nas nie łączy, nawet dzieci:no:

a na zgage to ja wcinam reni i już czuje uzależnienie:wściekła/y:

Do góry