reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ankami rety to ja Olę w takim razie wydeleguję nie wiem do Afryki hehehehe
Ola jest niezła przyjechała ciotka a ona się jej chwali że spadła z łóżka..ciotka nie zrozumiała z czego spadła i się jej pyta z czego? a ola się zbulwersowała i wydarła z łóżka!! nie wiesz co to łóżko?!!! na łóżku się śpi w nocy!!!! a my w śmiech ale kopara mi zjechała jaki ma charakterek..konkretna babka z niej będzie...widać że nie lubi się powtarzać hihihi

Ale wiesz co ja też byłam łobuziara łaziłam z kolegami, nogi całe w sinikach strupkach:laugh2::laugh2::laugh2: budowaliśmy szałasy, domki na drzewach, bawiliśmy się w podchody-ja tu nie mówię o Gdańsku ale o Kaszubach jeździliśmy tam co weekend, w wakacje, ferie-mam tam mnóstwo przyjaciół(głównie faceci) bo tam mało było dziewczyn-3 sztuki ale one wolały kocyk, oliwkę i się opalać ja wolałam iść szukać nory lisa, na poziomki czy na ryby:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Negri spoko ale przyznam że ja sobie nie wyobrażam że mieszkam z mamą a dzwoni moja siora z Gdańska (300km) i mówi że zabiera auto...sory ale to jest niewykonalne, wiem że nie chcesz się denerwować ale nie zostawiaj tej sprawy" tak sobie" walcz! niekoniecznie wrzaskiem..spokojem i takimi dobitnymi argumentami można wiele zdziałać- a argumentów wymyślać nie musisz bo masz ich sporo..tyle Ci powiem i koniec życze pomyślnego rozwiązania sprawy:tak:

Ankami zajefajne powiedzenie już zapamiętałam:) bo nie raz się przyda w życiu;-)

Marika, no niezłe ziółko z Oli rośnie, nie ma co :-D;-):-D
Ja też wybierałam w dzieciństwie taki styl życia jak Ty, tyle że skrojony na miarę warunków miejskich ;-) Ale moja młodsza siostra była jeszcze lepsza - lała każdego chłopaka, który jej dokuczał i największe łobuzy potem wolały schodzić jej z drogi :-)
Ale nie odsyłaj Oli aż do Afryki :( Ona tam rozniesie wszystkie te biedne wioski ;-):tak::-D

No jak to Laski? Święto Pierwszo- i Trzeciomajowe ;-) Albo Święto Pracy jak kto woli i Święto NMP Królowej Polski (a.k.a Święto Konstytucji 3 Maja). Same święta. No już o moich urodzinach przez skromność nie wspomnę ;-):-D

Nie, no o Twoich urodzinach to będziemy pamiętać, jeslui tylko podasz konkretną datę, a te święta... ja zawsze mówię majowy weekend i nigdy nie myślę o tym jak o świętach... :))

Hej Kobietki:-) No- juz jestem po tej calej glukozie- ale nie wiem jeszcze jak tam wyniki. Musialam pojsc na czczo i 2 godz. tam siedziec bez sniadania:wściekła/y: Az mi sie slabo robilo!! 3razy pobierali mi krew (z palca) przed soczkiem, godz.po i 2 godz. po wypiciu.A ten soczek to calkiem dobry- inny niz w Polsce.
Ale mialam tez wizyte u mojej gin. i wszystko ok. wiec sie baaardzo ciesze. :-D Dzieci swietnie sie rozwijaja i narazie nie widac roznicy z dziecmi z ciazy pojedynczej. Maja juz ponad kilogram!! Olivier to nawet wiecej ale on to od poczatku jest troche wiekszy;-)
Waze juz 71kg:szok: :szok: Mialam 59 kg./172 cm.Ale polozna mowila, ze spoko waga...
A teraz was troche poczytam i zobacze o czym dzis piszecie...;-)

reklama
jetem;-)
ojej nie bede opisywała tej przygody.....:-(
boli,żyje.....:-(
nie wiem jak dojechalam, za kółkiem 30 km!!!!!!:confused: :szok:

nicoya- dlugo bolał???:confused:

jestem glodna kiedy mozna jesc????:eek: :eek: :eek:
mały ze strachu nie kopie.....:-(

Do góry