reklama
lipę mam jeszcze taka ze jak wroce do pracy to bede musiala nająć nianie, a to sa koszty......i nie wiem czy to wogule sie oplaca,
ania- pewnie ze rok powinno sie w domu siedziec,a wrocic wczesxniej najwyzej na wlasne zyczenie
ania- pewnie ze rok powinno sie w domu siedziec,a wrocic wczesxniej najwyzej na wlasne zyczenie
zebrra
Potrójna mama :)
Ojjj tak też jestem za!! Rok dla małych ludzi z mamami... a jak ktoś chce wrócić do ptracy to prosze bardzo...
Dokładnie!
I durny ten kraj!
Ale myślę, że jakoś kilka miesięcy będzieli musieli sobie poradzić, bo nie widzę innego rozwiązania. Tylko, ze naciskam męża - że będzie musiał sprzedać samochód. Bo całam moja wypłata idzie na raty za niego, a jak wypłaty zabraknie to nie będzie jak spłacać. Aż głowa boli jak się o tym myśli!
Ale myślę, że jakoś wszystko się ułoży. Musi. Najważniejsze, że kruszynka będzie z nami
I durny ten kraj!
Ale myślę, że jakoś kilka miesięcy będzieli musieli sobie poradzić, bo nie widzę innego rozwiązania. Tylko, ze naciskam męża - że będzie musiał sprzedać samochód. Bo całam moja wypłata idzie na raty za niego, a jak wypłaty zabraknie to nie będzie jak spłacać. Aż głowa boli jak się o tym myśli!
Ale myślę, że jakoś wszystko się ułoży. Musi. Najważniejsze, że kruszynka będzie z nami
A mnie to nawet ten rok jakoś tak mało się wydaje... Ale przydałby się.
Zebrra, niby badanie po 75 g ma być wiarygodne, ale sama wiesz, że w naturze różnie bywa. Zjadłaś jak człowiek, to i wyniki masz jakieś takie ludzkie bardziej ;-):-)
Zebrra, niby badanie po 75 g ma być wiarygodne, ale sama wiesz, że w naturze różnie bywa. Zjadłaś jak człowiek, to i wyniki masz jakieś takie ludzkie bardziej ;-):-)
Dziewczynki nic mi się dzisiaj nie chce Ale muszę zaraz jechać po tatę i zawieź na wizytę u lekarza w szpitalu :-( Ale może jakoś uda nam się dzisiaj jechać do mojej szwagierki po łóżeczko dla maleńkiej Fajnie by było tylko że mężuś ma na 19 umówionego klienta i nie wiem czy się wyrobimy a ja bym chciała bo powiem Wam że nie wiem dlaczego ale spieszę się z wszystkim tak jakbym czuła podświadomie że mała się wcześniej na świat będzie pchała :-):-):-) Dobra ubieram się zaraz i lecę ale wrócę ;-);-);-)
Miłego dzionka ciężarówki
Miłego dzionka ciężarówki
wiem kto by na ten marsz nasz domniemany zwrócił największą uwagę hehehe green peace .... cały czas się zarzekam ze nie wytrzymam w domu dłużej jak 2 miesiące i chcę jak najszybciej do pracy - tylko nie wiem dlaczego wszystkie moje psiapsiółki które już maleństw się dawno dorobiły - uśmiechają się pod nosem jak tak gadam ;-D
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Nicoya ciekawe dlaczego się uśmiechają , zobaczymy co powiesz, jak przytulisz Malwinkę
Ankami, no własnie zjadłam normalnie i cukier normalny... zobaczymy co będzie po obiedzie, bo wtedy mam najniższy...
Ankami, no własnie zjadłam normalnie i cukier normalny... zobaczymy co będzie po obiedzie, bo wtedy mam najniższy...