reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Dzień dobry :)

Mam za sobą ciężką noc (Aśka -witaj w klubie!). W ogóle jakoś źle sypiam, mam koszmary, ze krwawię i takie tam straszne hostorie. Odespałabym w dzień, ale zapowiedzieli się goście, więc zaraz zmykam ogarnąć mieszkanie...

miłego dnia lipcóweczki!!!! :))

reklama
Ankami ja czekam bo...hmmm...w pierwszej ciąży też miałam je dopiero w 7-8 miesiącu one są pod koniec ciąży "tam sobie w środku wszystko ćwiczy przed porodem" ja już nie wiem nic, może mi się coś pomyliło..nie wiem...dziwne że ty już je miałaś i nie masz..przecież one od czasu do czasu powracają i tak do końca ciąży...:eek::confused::dry:

Zebrra ja wiem każdy tydzień, dzień więcej dla dziecka w brzuchu to błogosławieństwo i lepiej się wszystko rozwija...ale przyznam jestem zmęczona ciążą-ja mam naprawdę duży brzuch jak w 9 miesiącu to co będzie dalej---musiałam troszkę ponarzekać..:-p:zawstydzona/y:

Co do spania w dzień jak była moja mama to mi powiedziała że jej się nie podoba to ,że tak mało leże, że w dzień chociaż godzinkę powinnam pospać czy poleniuchować leżąc...-ale ja nie umiem w dzień spać...wszyscy wiedzą że jak Monika śpi w dzień to już naprawdę musi być chora, z wysoką gorączką albo coś mnie okrutnie boli... czy wy śpicie w dzień??

A teraz coś miłego dla mnie jutro robie torta:laugh2::laugh2::laugh2: moja córka kończy 3 lata i za jednym zamachem imieniny Jarka-fajowy prezent dostał co:):happy: urodziłam mu Olę:)
Tylko szkoda że go nie ma, wraca dopiero 30 ponad dwa tygodnie rozłąki..tak strasznie tęsknie...

Marika, po prostu te skurcze B-H bardziej odczuwałam ok. 20tc. Teraz już czuję tylko dziecko.

A Twoja Ola pięknie się urodziła - prawie tak jak ja :-p Musi mieć supercharakter ;-):-)

Dziewczyny muszę się komuś wyżalić bo mnie zaraz poniesie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Właśnie dzwoniła do mnie moja siostra i ... zakomunikowała że ona chce zabrać moim rodzicom auto !!!!!!!!!!!!! Może zacznę od początku - pamiętacie jak mówiłam że miała wypadek i skasowała auto ??? Może z jakieś 2 m-ce wcześniej rodzice kupili jej auto (tzn. miała oddać za nie pieniądze mamie ale jak zwykle jeszcze nie oddała) i teraz jeździmy nim my i moi rodzice. Głównie ja z mężem do szkoły rodzenia no i jeżdżę z mamą gdzie tylko chce !!! A teraz ona chce zabrać jedyne auto jakie mamy do dyspozycji a jak ja będę dojeżdżała na szkołę ?? Tym bardziej że odbieram Maćka z pracy (zwalnia się 30 min żebyśmy zdążyli) a teraz będzie jedna wielka du***** :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wierzcie mi że płakać mi się chce :-:)-:)-:)-:)-:)-( Ona chce auto bo się przeprowadza i będzie musiała dojeżdżać do pracy a co ja mam powiedzieć ??????????? Halo ja jestem w 8 m-cu ciąży :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wicie co chyba muszę się wypłakać :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry