reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam miłe Panie porannie :)

Ankami, no właśnie sama się zastanawiam, wizytę u diabetologa w EnelMedzie mam 07/05, a na Karowej 17/05, pomęczę się do tego czasu i zobaczymy co mi powiedzą... Chociaż podobno ta diagnoza po teście z 75g glukozy jest zawsze trafna...

Anulka ja nie mam problemów ze snem, zazwyczaj jak padnę tak zasypiam... Twoje problemy z zasypianiem wynikają z tego, że Ci nie wygodnie, czy po prostu nie możesz zasnąć???

Niunka ja mam to samo, poza tym Jaś jest bardzo nisko i na każdej wizycie sprawdzają czy szyjka się nie otwiera...

Wszystkim badającym się dzisiaj powodzenia! Trzymam kciuki i miłego dnia... :)

reklama
no i wyprzedziła mnie pasiasta cholera hihihihihi
a ja taka zadowolona z bułeczką usiadłam - że dzisiaj to NAPEWNO pierwsza będę...

Duzy na pociag odtransportowany...
a w domu - albo mam jakieś ciażowe shizy albo naprawdę mi kocimi siuśkami śmierdzi... idę zbadać teren skąd ten fetor....

Witam sie i ja:-D :-D :-D :-D

spałam dobrze;-) , choć po kłótni z mężem, ale bez niego,spał w innym pokoju...

najbardziej mnie wkurzaja w tych kłótniach niecenzuralne słowa.....ja sie nie wyrazam a on każde słowo musi podkreślić...u niego nie ma "odczep sie" odrazu jest "odpier....sie".....widziały gały co brały, wiedziałam!!!!

dziś dentysta, ufff(ząb przestał boleć, chyba ze strachu hihihi):szok: :szok: :szok:

Krzysio do przedszkola przyszykowany, ja po kawce, tylko co tu bt zjeść, nie ma chleba a nie chce mi się iść....:baffled: :baffled:

NICOYA- ten twój ząbek nie był Ci odradzany???który to był tc???

MIŁEGO DNIA LASECZKI;-)

zeberrka wyczuły moją antypatię i musiały mi gdzieś nalać, nie wiem na parapet czy gdzie - albo Duży gdzieś wdepnął.... węszę i nic - oprócz tego ze coraz bardziej mi śmierdzi... ugh....

ewa ja miałam usuwaną ósemke górną w 24 tyg ciąży, nikt mi nie odradzał - przed ciążą miałam go mieć robionego ale nie zdążyłam zrobić rentg szerokoobrazowego i cóż ukrywać - bałam się - to mi teraz bez zdjęcia usunęli i ze znikomym znieczuleniem... nie chcę straszyć - ale chyba wolałabym już Malwinkę urodzić hehehehe - tyleze teraz mam spokój zagoiło się i jest ok - walczę jeszcze z kanałową szóstką....

Ja nie dam się dotknąć, czekam aż urodzę, wtedy pójdę do dentysty...

Nicoya widzisz, nie trzeba było tak głośno mówić, że nie lubisz tych biednych stworzonek... :)

zeberrka ale ja je luuuubię.... (wrrrr)..... :-D

ewa nam w ciąży nie mogą dawać normalnego obkurczającego znieczulenia - dają taką namiastkę żeby chociaż dziąsło nie bolało.... ale naprawdę lepiej iść teraz, pocierpieć te trochę niż męczyć się jeszcze trzy miesiące...
idź idź kochana - zobaczysz jak ci ulży....

ojej NICOYA TO mnie przeraziłas.....:szok: :-( :-( :-( to po co mi nagadali ze maja specjalne znieczulenie dla ciezarnych, chyba nie powinno nas bolec,ze stresu można urodzić!!!

dziewczyny mam pytanie, wg prawa teraz urlop macierzynski trwa 20 tygodni?dla mnie???bo juz mam dziecko????czy 18???:confused: :confused: :confused:

reklama
kurde ewa nie miałam zamiaru cie przestraszyć... idź i nie marudź - da się przeżyć, ja nie urodziłam (zawodowa panikara) to i ty tam nie urodzisz hehehhe

Do góry