reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Marika dobrze, że Twoja siostra ma wsparcie, ja po moim poronieniu musiałam pozbierać się sama... zaczęłam więcej pracować, to pomogło... bo nie miałam czasu na myślenie...

reklama
hej kobieciątka :-)

negri nie ma sprawy - ty wstawiasz w galerii swoje cyce a ja nogi buhahha (ale jak dojdę do siebie po porodzie - teraz te opuchnięte kostki i uda jak salcesony.... bleeee)

zebrra te zmieniające sie zdjęcia Wikuni są super :-) a twoja córa... cóż... zacznij prowadzić zapisy :-D :-D

u nas też wieje - chociaż słoneczko śliczne...
Duży mnie zaskoczył rezerwując stolik i zapraszając na kolację.. hmmm...czasami naprawdę nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć ech... teraz zastanawiam sie które spodnie dresowe ubrac żeby jakoś wyglądać buhahahha

miłej soboty zatem... i niedzieli przemiłej :-)

cześć dziewczyny!
Pusto dzisiaj. Jeszcze nie posprzątałyście??
Ja już po zakupach, sprzątaniu, po obiadku i deserze...:tak:!!
Zrobiłam dzisiaj sobie sałatę - maślaną, lodową i roszpunkę z rzodkieweczka, pomidorkiem, ogóreczkiem, czarnymi oliwkami, papryczką, szczypiorkiem, bazylia i oliwa z oliwek - prawdziwa, włoską!! I zjadłam to z mięskiem - matko!!! Jakie pyszne - i nie mam wyrzutów sumienia bo zdrowe przecież...:-D Hmm - ale poprawiłam ciastem.. no cóż,,, nikt nie jest doskonały...;-)..
A! Miałam dzisiaj udane zakupki - napiszę wam wieczorem o tym na naszym zakupowym poście.

Nicoya - proszę cię - nie pisz o mężach zapraszających na kolację,,, bo żonom przeciętnych spijaczy browaru to się przykro robi... Mój się ledwo na zakupy dał wyciągnąć, a jak pani w hurtowni dla niemowląt okazała się bardzo zgrabna trzydziechą to od razu począł być intensywnie zainteresowany rozmową o pościeli, materacykach, amortyzatorach przy wózku i innych tematach...:-D Ja już się nawet złościć nie umiem, tylko śmiać mi się chce... Taki bezmózg, ze masakra... Wiele im nie trzeba - kawałek zgrabnego tyłka i nie wiedzą o bożym świecie,,,
A Tobie życzę przyjemnej kolacyjki - baw się dobrze i uważaj na swojego faceta - ba takich chyba jeden na sto!!!! Niech któraś zwietrzy i pozamiatane...:-D:tak:;-)!!!

Nicoya dziękuję pracowałam nad tym całe przedpołudnie :)))
Widzisz, ten Twój Duży ma czasem jakieś przebłyski :))
A suwaczek owszem zeżarło, zeżarło..

Aśka, cóż mam powiedzieć smacznego... tylko czytając coś takiego ogarnia mnie wściekłość... przepraszam...

A ja własnie pokłóciłam się z moim mężem... jak zwykle o to samo, czyli o to, że nie ma dla nas czasu... więc wyszedł... zajebiście po prostu... siedze sama i wyję... mam dość...

aśka -oddam ...z dopłatą heheheh Dużego (jakby kto pytał) :-D - fakt - przebłyski ma.... nawet pamiętał że rocznicę ślubu mamy - stąd ta kolacja :-D
ok - spadam szykować sie na wielorybie bóstwo :-D

ODDAJCIE MI SUWACZEK!!!!!! [apel do tych którzy zabrali]

Zebrra, ja mam grupę AB Rh+, ale badanie mam zrobić :confused: Podobno przy Rh- to badanie powinno się zrobić jeszcze w I trymestrze. U pozostałych w 28 tc. Nie bardzo rozumiem dlaczego. Wypytam lekarza jak u niego będę po długim weekendzie.

Anna_79, pochwal się nowymi nabytkami na maluszkowych zakupach :-)

Marika, na pewno jeszcze potrwa zanim siostra wróci do formy, ale najważniejsze, ze nie jest sama i tak jak pisze Zebrra -ma wsparcie. Teraz to dla niej bardzo ważne.

Nicoya, jak ci fajnie... Mój M właśnie wybył z domu do kolegi. Pojechał sam, bo ten kolega mieszka w innym mieście, ale przynajmniej wcześniej razem wyskoczylismy na chwilę do sklepu po mały upominek dla jego córeczki, kaczkę-pacynkę;-) Zabawka poprawna politycznie, zeby tatuś mógł dziecku lekcje poglądowe przed snem zaserwować :-D ;-)

Pustawo tu dziś, i ja zaraz wracam na kanapę. Brzuch mi dziś twardnieje jakoś bardziej niz zwykle.

reklama
Do góry