reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Zebrra, nie tylko u ciebie taka pogoda...

Wszystkie lipcóweczki pewnie sprzatają, pichcą albo na zakupkach.
Ja też zmykam na jakiś czas, zajrzę potem. Jakoś się ogarnę, wypieknię, pomaluję paznokcie... bo wygladam jak baba w ciązy :))

Miłego dnia!!! :)

Acha. Przypomniało mi się, póki jeszcze jestem. Czy wy też dostałyście skierowanie na odczyn PTA w 28 tc???

U nas nie wieje ale za ciepło też nie ma!
Wróciłam z zakupów zmęczona jak pies, jeszcze sprzątanie mnie czeka. Rano wpadłam w okropnego doła, ale szybko z niego wyszłam kupując sobie śliczną białą, obcisłą bluzeczkę-tunikę w czerwone i czarne koła oraz koszulkę nocną do karmienia. Jeszcze dwie koszule i myślę, że starczy tyle do szpitala! Kupiłam też parę ciuszków dla maluszka: pare bodziaków, śpiochy, spodnie i kamizelkę. Na ten miesiąc limit wyczerpany :-D.
Ale jestem padnięta!!!

Capri żadnego skierowania na takie badanie nie dostałam. Ale we wtorek mam wizytę (nareszcie!!!), więc zobaczę co mi wypisze gin. A co to za badanie???

Co tu się chwalić... wstałam o 13.00 :baffled: zrobiłam mężowi śniadanie o 5.00 pogadaliśmy i poszłam spać o 6.00 a on pojechał w delegacje (wraca jutro wieczorem) chata wolna :dry:

magdalenko
- mam ograniczyć picie bo zaczynają mi puchnąć stopy... a o to wypróżnianie to aż się gin spytam bo nie wiem czy to normalne :confused:

negri - dzięki za info o "M jak Mama" - a tak wogóle to kiedy ukazuje się "M jak Mama" i "Twoje dziecko"?

zebra - gratuluję Jasia :-) a Wikunia na zdjęciach jest bardzo do Ciebie podobna (dopiero teraz to widzę bardzo wyraźnie) :happy:

reklama
Hej to cholerne gardło nie daje mi żyć mam takie tabletki z apteki "ISLA Cassis" z czarnej porzeczki.. -nie wiem czy faktycznie działają..
Oli mimo wszystko te krople pomogły-te co kupiłam antybakteryjne SulFACETAMIDUM- wczoraj wieczorem jej wkropiłam zaczęła łzawić(chyba ją szczypało-płakała ale rano oczka nie zlepione i dziś już jest super;-) (i mam tu Magdalenko pytanie odnośnie nich...czy ja też je mogę sobie używać? np wieczorem jak bolą mnie oczy od kompa czy telewizora?)
A co do farmaceutki fakt lekarzem nie jest ale ona tylko poradziła że jak już to podawać jeden antybiotyk a nie dwa...ona nie zalecała my tylko pytałyśmy ją o zdanie co wie na temat oxycortu itp:tak: ale po twoich radach i dzięki wam dziewczyny wywaliłam krople od koleżanki i nie smaruje tym oxycortem...dzięki temu pojechałam osobiście do apteki i kupiłam " świeże" te drugie co pomogły:tak:;-) dziękuje wam:)

U nas też wieje ale nie aż tak mocno, byłam z mamą na naszej działce troszkę się pobujałyśmy na huśtawce, posiedziałyśmy na ławeczce pogadałyśmy..
Siostra napisała mi sms-a że bierze deprim..zaczęła w końcu coś jeść, i że boli ją brzuch-wszystko wraca do normy...mąż jest przy niej wziął urlop i jej pomaga czy obiad czy zakupy..

Do góry