reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam!!!
nie chce zapeszac ale tez chyba bede lip[cowa ....@ mialam miec 03.11...;-) a jak narazie nie ma ....wczoraj robilam test ale sama niewim czy cos tam wyszlo niby bardzo slaba druga kreska prawie nie widoczna a moze serio nie ma jej....:no: ale @ dalej nie ma wiec jutro rano robie kolejny test....

reklama
aha i to nasz 3 cykl staran i ostatnie by;y bnardzo intensywne:-p a ten jakos sie opuszczalismy wiec czy to mozliwe????

Patina26 a masz moze inne objawy? Mnie sie wydaje ze jednak Ci sie udało!! Jezeli była druga kreska na tescie nawet jezeli bardzo słaba to witamy w lipcówkach!!

no inne objawy to:
ból piersi (ale zawsze tak mialam przed @)
bol brzucha jak na @ tylko ze tak pare razy w ciagu dnia mnie lapie i zaraz mija..
nic wiecej jak narazie nie zauwazylam
dzis robilam kolejny test i znowu taka prawie nie widoczna druga....
a od poprzedniego minelo dwa dni to moze powionno juz widac wiecej??

To ja obstawiam ze jestes, moze to zalezy od testu ( nie znam sie na tym ) ale przeczytałam na swoim tescie,że kreska moze byc od bladoróżowej do intensywnie czerwonej. Ja miałam takie same objawy co Ty dlatego zrobiłam test a wizyta u lekarza potwierdziła wszystko.

Patina witaj!
Polecam test firmy Amil, mnie wychodziły blade kreski na Quick Vue i Preteście, a na Amilu dwa dni później piękne grube i czerwone.

Pozdrawiam wszystkie Lipcóweczki! :-)

Witajcie:)
Patina26 trzymamy kciuki :):)
Chyba musze sie zaopatrzec w jakies getry bo cos mi nozki marzna na dworku. Jak milo o siebie dbac podwojnie..
Pozdrawiam wszystkie mamusie i licze na kolejne lipcoweczki.

Czy moge i ja?? Patrzylam Paula czy gdzies mnie nie zapraszalas,ale widze,ze nie:-p ;-) To sama sie wprosze, tez mam byc lipcowka, choc juz mam schizy,bo dzis zrobilam drugi test i nadal krecha blada,ale poczytalam u Was,ze moze byc i blada wiec mam nadzieje,ze nam sie w koncu udalo:tak:
Paula ja robilam wlasnie pretes i Quick - view czy jak mu tam. I na obydwu blade:baffled:

Co do objawow to raczej dokuczliwych nie mam, czesto siku, uczucie mokrosci w gatkach:zawstydzona/y: , szybciej chodze spac, piersi swedzialy,teraz zrobily sie bardziej wrazliwe,troche sa wieksze. Nie wypryszczylo mnie na buzi jak co miesiac:-)

Z Paula znamy sie z jednego watku, czerwcowkolandu:-)

Termin wychodzi na 17 lipca.

Pozdrawiam Was goraco, caluje w brzusie!! Jesli pozwolicie, czasem bym do Was zagladala,albo i czesciej, jesli mozna:zawstydzona/y:

I od razy pytanko:zawstydzona/y:
Ile testow zrobilyscie??Jakie kreski Wam powychodizly??Co ile dni??Kiedy idziecie do lekarza( ktory to bedzie tydzien)???

Przepraszam,ze ja tak od razu z tyloma pytaniami,ale ja tak mam, i takie schizy non stop, Paula cos o tym wie:zawstydzona/y:

Lila witaj kochana!
Nie zdążyłam Cię po prostu zaprosić na wąteczek Lipcowy bo jak wiesz wczoraj mnie nie było cały dzień, a dzisiaj dopiero teraz mam czas żeby usiąść do kompa.
Oczywiście, że Cię zapraszam. :tak::-)
To jest niesamowite, że Tobie, Megan i mnie udało się zajść w ciążę w tym samym czasie i znowu będziemy mieć dzieci w takim samym wieku. :-)

Patrzyłaś na wątek https://www.babyboom.pl/forum/stara...k-i-pelne-fluidkow-testy-bez-komentarzy-3695/

Widzisz jakie miałam blade kreseczki na Quick Vue i Preteście, a jakie ładne grubaśne na Amilu?
Popatrz też jaki blady jest Quick Vue Aletki, też ledwo widoczna druga kreska.
Ja zrobiłam w sumie 3 testy, wszystkie trzy są opisane na wąteczku.
Pierwszy w 31 dc blady, drugi 33dc blady, trzeci 36dc wyraźny i gruby.

Zaglądaj tak często jak się da. No nie wyobrażam sobie tego wątku bez Ciebie. :-);-) Hihi kto będzie zadawał te wszystkie pytania?

Do gina idę w ten czwartek to będzie pierwszy dzień 7 tygodnia.

reklama
Paula - Aletka mi ta stronke wkleila, widzialam wtedy tylko pierwsza stronke,ale teraz przejrzalam wszystkie i sie troche uspokoilam, ale tylko troche;-) Chyba juz testu nie zrobie,bo jak znowu blada wyjdzie to juz sobie calkiem wkrece,ze sie ciaza nie rozwija czy jakies takie,a po co:baffled: U mnie w miescie pytalam o amil,ale chyba nie ma, choc nie bylam we wszystkich aptekach. no i ciesze sie,ze uwazasz,ze ja tu musze byc, ja tez tak mysle hehe, chocby do zadawania pytan:zawstydzona/y: ;-) :tak:

Do góry