reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witajcie:) Jak sie przyszle mamusie czuja??
Ja super tylko zeby mozna sobie na noc biust odkrecac to byloby jeszcze lepiej;) Buziaki:)

Witaj Poziomko!

Ja się czuję super, piersi mnie nawet niespecjalnie bolą, ale szybciej się męczę i śpiąca jestem, no i węch mi się okropnie wyostrzył.
Niektóre zapachy są dla mnie nie do zniesienia.

Witam lipcóweczki!
Ja też jestem mamą lipcową ale z tego roku,mój Oliwierek urodził sie 1 lipca,a dokładnie rok temu dowiedziałam się,że jestem w ciąży i od tamtej pory moje zycie zmieniło się zupełnie! Bycie mamą jest niesamowite!
Zyczę wam przyszłe mamusie dużo zdrówka i mnóstwa pozytywnych wrażeń,aby te magiczne 9 miesięcy upłynęło wam tak wspaniale jak mi!
Jeszcze raz pozdrawiam i trzymam za was kciuki! Będę was podglądać,jak rozwijają się wasze fasolki.....achhhh wspomnienia!:tak:

cześć dziewczyny! gratuluje!
jak to miło popatrzeć i powspominać- jak to było na początku- wiadomość o ciąży przewróciła życie moje i męza do góry nogami, a teraz... jesteśmy najszczęśliwszymi rodzicami na świecie- rodzicami małej juleczki... zyczę wam dziewczynki wszystkiego najlepszego - trzymajcie się cieplutko!

Dziękujemy dziewczyny :)

Jeśli chodzi o objawy to mi zgaga chyba minęla - albo była tymczasowa od Coca-Coli :) natomiast od środy jestem straaasznie senna - śpię od 18.00 do 21.00 potem zasypiam ok. północy i wstaję do pracy o 5.30 (ze wstawaniem nie miałam i nie mam problemów)... Czuję się padnięta... no i bolące piersi... heh - ciekawe czy to minie:eek:

Zapisałam się do ginekologa: 15.11. - zobaczymy co powie :)

PaulaC - współczuję, z tym węchem :baffled:

a czy pijecie jeszcze kawę? Ja codziennie słabą z płaskiej łyżeczki i z dużą ilością mleka - nie wiem czy mogę jeszcze pić... czy mam przestać dopiero jak zacznie mnie mdlić? Nie wiem:dry:

Ja kawke pije od czasu do czasu tez slabiutka i wydaje mi sie, ze jesli sie nie ma problemow z cisnieniem to niezaszkodzi..Mozna duzo rzeczy jesc i pic byle by z glowa:) A ja cos czuje, ze mdlosci i tym razem mnie omina:)
Pozdrawiam..

reklama
Witajcie!

Alkmena możesz pić słabą kawkę z mlekiem, jedna dziennie na pewno nie zaszkodzi.
Mnie w pierszej ciąży zupełnie od kawy odrzuciło, w tej też...
Ja do lekarza idę dzień później niż Ty.
Co do piersi to mnie przestały boleć po jakimś czasie w pierwszej ciąży, za to potem z nich mleko wyciekało.

Poziomko masz już dzidzię? Bo zrozumiałam, że już byłaś raz w ciąży.

No, a mnie dzisiaj rano dopadły nudności. Ble...
Wcześniej niż w poprzedniej ciąży, a już miałam nadzieję, że mnie ominą.

Do góry