reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Uciekam zaraz do kościółka, a później zmywam się na działkę. Robimy z rodzicami grilla, tata obiecał wyciągnąć dla mnie huśtawkę więc będę się bujać całe popołudnie :-D.

Życzę Wam gorącej, miłej niedzieli!!!

reklama
Wiecie co siedzę od 2 godzin i dopiero teraz nadrobiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewa, Aśka_24, Anna_79, Zeberko Mariko przytulam !!!!!!

Wiem co to znaczy nie mieć męża bo pomimo że mój pracuje od 7.30 do 15.30 to niestety informatyk i zawsze ma jakieś zlecenia, jakiegoś klienta a ja siedzę sama L Ostatnio pytał mnie czy jak będą robione szkoły (nie będę tłumaczyć bo to długa historia) to czy ma jechać czy zostać … Cieszę się że mnie chociaż zapytał bo nie zawsze mu się to zdarza … No ale wiecie co mieć parę tysięcy więcej a nie mieć to różnica ale nie będzie go z 2 tygodnie (minimum) :-:)-:)-:)-:)-( Zgodziłam się bo wiem że kasa będzie nam potrzebna … Ale zachował się wspaniale mówiąc że na ten czas mam przeprowadzić się do mojej mamy bo on będzie się bał o mnie jeżeli zostanę sama w domu !!!!!! Nawet dzisiaj wstał rano przygotował mi śniadanko i już od 8 siedzi przy kompie bo znowu robi jakiś kolejny sklep internetowy … Ale wiecie co dziewczyny informatyk w domu to nic dobrego bo to tak jak u Mariki – specjalista w domu a i tak zawsze wszystko przy kompie ja muszę naprawiać jeżeli umiem bo inaczej to bym chyba ruski rok czekała na niego

Marika co do porodu to może z mamą będzie zabawnie ;-);-);-) A co do autka to spróbuj przecież nikt Cię w nim nie zamknie i nie będzie kazał jechać najważniejsze żebyś sama spróbowała a może to polubisz :-):-);-);-):tak::tak: Wiesz ja też na początku się bałam i jak miałam się zapisać na egzamin to nie poszłam i dopiero jak po roku poznałam Maćka to on mnie zmusił i zaciągnął do swojego znajomego który miał naukę jazdy a z nim pokochałam jeździć (był tak dobrym instruktorem) i gdyby nie mój mąż to bym prawka nie miała i bym nie jeździła jak szaleniec

Zeberko no widzisz są jeszcze dobre duszyczki na świecie (chodzi o ciuszki i wózek) ;-);-)

Pasiasta, Nicoya spóźnione gratulacje z okazji studniówki. A ja może nie poproszę o picie a o zimnego pysznego arbuza ;-);-);-)

Ewo u nas chrzciny są w sobotę lub w niedzielę – samemu można wybrać :-):-) A co do męża to zostaw go za kare w domu ;-);-);-)

Anno miłego bujania:tak::tak::tak:

witam się dziewczynki i zachęcam do częstowania od rana z okazji studniówki, ponieważ sie nie określiłyście na co macie ochotę przygotowałam parę rzeczy, wybierajcie,SMACZNEGO!!!

O Matko jazztina chyba Jestem W Raju Jak To Zobaczyłam :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry