reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
a ja Coca-Colę :laugh2:

Pastela uważaj z tą colą...serio, mnie strasznie wnerwiało jak jarek mi zabraniał i wszyscy krzywo patrzeli na to że ją pije-przez święta zaszalałam-i nie czułam się dobrze-teraz nie biorę ani łyka chociaż korci...a dwa to prawda że cola wypłukuje z nas potas i coś tam jeszcze bo moja lekarka mi powiedziała:tak:

Zeberrko tak to jest z tymi facetami :-:)-( Gratuluję Studniówki;-)

Zebrra, pierwszy raz w życiu żałuję, że nie mieszkam w Wawce. Przyjechałabym do Ciebie z jakimś nieziemskim przysmakiem, a do Olafa na poważną rozmowę. No i pociągnęłabym sprawę tej dziewczyny, o której napisałaś.
Czytając Twojego posta, zdenerwowałam się tak, że chyba nawet moje niskie ciśnienie skoczyło.
Słuchaj, podstawowe pytanie: czy w moczu też wyszedł Ci cukier? Jeśli tak, to w jakiej wartości?
Nie rozumiem, dlaczego nie zostawiono Cię w szpitalu do czasu unormowania poziomu cukru. Tu nie chodzi o dietę, bo takich zaleceń możesz przestrzegać w domu, ale o całodobowy monitoring poziomu cukru i dobranie odpowiedniej terapii - każda cukrzyca jest inna, a w ciąży nie można sobie pozwolić na eksperymenty. Wydaje mi się, że nie jesteś słabą kobietką i potrafisz tupnąć nogą w swojej dobrze pojętej sprawie, dlatego namawiam Cię na kategoryczną rozmowę z lekarzem i zmuszenie go do umieszczenia Cię w szpitalu. Wiem, to nic przyjemnego, o niebo lepiej jest być w domku, ale Ciebie tak naprawdę niemal w ogóle nie zdiagnozowano! Ryzyko jest zbyt duże.
Karinko, CRP to rodzaj białka; jego podwyższony poziom wykazuje stany zapalne w organizmie. ALAT i ASPAT zaś nie wskazują na zakażenie całego organizmu (!), tylko na problemy z wątrobą, które dopiero mogą do takiego zakażenia doprowadzić. Po jaką cholerę lekarz kazał Ci robić w tej sytuacji posiew moczu, w którym można wykryć jedynie bakterie, tego za Chiny nie rozumiem. Na Twoim miejscu skontaktowałabym się z dobrym gastrologiem, i to jak najszybciej.
Marika, Ciebie też przytulam.

reklama
zaczyna mnie przerażać to traktowanie nieludzkie ludi w szpitalach.... tak sobie was czytam i coraz mniej chce mi sie rodzić....

No nie wiem zeberrka jak się gośćmi podzielimy bo i u mnie dzisiaj studniówka hihihihi a może wspólna w połowie drogi - musiałabyś tylko tą piżamkę zdjąć i za kierownicę wsiąść :-)

no dobra baby - co która pije? chyba ze po pasiastym poczęstunku leżycie ożłopane hihihihi :-D

Do góry