2411magdalenka
mamy lipcowe'07
UFFF.. juz umylam lazienke i kibelek, poscieralam kurze, a teraz czekam na "tani prad" od 13 zeby odkurzac i prasowac..
poza tym zauwazylam, ze wsadzone z nasion berberysy zaczynaja rosnac!!!!!!!!!
tak sie podniecilam ze posadzilam kolejne 30 nasion ;-)
marika zuzyte skarpety do snu - zasnac, owszem - pomoga, ale mozna sie juz nie obudzic
a do rodzajow skarpet dokladam takie z wywietrznikami
Pastelka fajnie ze wszystko w porzadku i piesio tez oki! no i zaczynasz sie nam ruszac - hurrraaa) jeszcze przegonisz mnie i Asie w magisterce!
jesli chodzi o porod przedwczesny to czytalam gdzies (zagraniczna strona), ze jakbysmy teraz urodzily (26-27 tydz) to dzidzia ma 70% na przezycie i ze wszystko bedzie normalnie rozwojowo, jezeli porod nastapilby w szpitalu.
no chyba ze to nie dotyczy polskich realiow... ale lekarzy mamy badz co badz niezlych..
a bol przy porodzie? CO TAM
pamietacie, co mi powiedzial lekarz? "to nie bol, to satysfakcja"
poza tym zauwazylam, ze wsadzone z nasion berberysy zaczynaja rosnac!!!!!!!!!
tak sie podniecilam ze posadzilam kolejne 30 nasion ;-)
marika zuzyte skarpety do snu - zasnac, owszem - pomoga, ale mozna sie juz nie obudzic
a do rodzajow skarpet dokladam takie z wywietrznikami
Pastelka fajnie ze wszystko w porzadku i piesio tez oki! no i zaczynasz sie nam ruszac - hurrraaa) jeszcze przegonisz mnie i Asie w magisterce!
jesli chodzi o porod przedwczesny to czytalam gdzies (zagraniczna strona), ze jakbysmy teraz urodzily (26-27 tydz) to dzidzia ma 70% na przezycie i ze wszystko bedzie normalnie rozwojowo, jezeli porod nastapilby w szpitalu.
no chyba ze to nie dotyczy polskich realiow... ale lekarzy mamy badz co badz niezlych..
a bol przy porodzie? CO TAM
pamietacie, co mi powiedzial lekarz? "to nie bol, to satysfakcja"