Jazztina, moim zdaniem lekarz pochopnie wydał opinię tylko na podstawie tego, co usłyszał. Równie dobrze mogło Ci przy wysiłku związanym z wypróżnianiem się pęknąć jakieś naczynko krwionośne. W ciąży naczynia stają się kruche, a okolica "dolna" jest bardzo intensywnie unaczyniona. Lekarz powinien Cię zaprosić na badanie, a nie stresować .[/quote
wydaje mi sie że raczej chciał mnie uspokoić, wyczułam to w jego głosie ze nie mam powodu do zmartwienia, pytałam czy to może jakieś naczynko w szyjce, ale zaprzeczył...no nic jutro idę to będe wiedziała coś więcej
Aśka tak mi przykro, trzeba było powiedzieć prosze mi ustąpić, nie ma co liczyć na współczucie ludzkie, ludzie są skoncentrowani na sobie i widzą tylko swoje problemy, oczywiście nie wszyscy, ale widocznie Ty na takich trafiłaś
reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Odpoczywaj, dziewczynko, i nie martw się. Bardzo dobrze, że jutro idziesz na tę wizytę. Może poleż dziś trochę?
...ale dzień, ale dzień :-) gościłam dzisiaj Marikę... :-) Duży chyba wyczuwa że coś nie teges i NAWET miły jest jak miodzio - nic tylko do rany przyłóż (i gangrena gotowa heheh)... wróciłam od dentysty i nawet nie było tak źle... uff
jazztina nie pękaj hihihihi zapomnisz o traumie siadając z musu na kibelek :-) a tak poważniej - zobaczysz że jutro okaże sie że to tylko strach nic więcej...
natila Małgosiowe gratulacje
aśka miejmy nadzieję że to był wyjątkowo zły dzień a kolejne postawią na twej drodze tylko dobrych ludzi... może dzisiaj ci dobrzy jechali innym autobusem? ale wierzę - mozna być rozżalonym...
jazztina nie pękaj hihihihi zapomnisz o traumie siadając z musu na kibelek :-) a tak poważniej - zobaczysz że jutro okaże sie że to tylko strach nic więcej...
natila Małgosiowe gratulacje
aśka miejmy nadzieję że to był wyjątkowo zły dzień a kolejne postawią na twej drodze tylko dobrych ludzi... może dzisiaj ci dobrzy jechali innym autobusem? ale wierzę - mozna być rozżalonym...
zebrra
Potrójna mama :)
Nicoya i jak Wasze babyboomowe spotkanko?
zebrra
Potrójna mama :)
Wiesz, ja i Ty jesteśmy zwarte i gotowe, gorzej z tą trzecią... )) B., gdzie jesteś???
Wiesz, ja i Ty jesteśmy zwarte i gotowe, gorzej z tą trzecią... )) B., gdzie jesteś???
B pewnie sama lata po sklepach i załapuje się na najlepsze okazje
reklama
marika
Fanka BB :)
Hej dziewczynki!
Sorki za moją nieobecność, ale ciągle coś dziś byłam porwana przez Nicoyę do jej rezydencji było super
Potem lekarz-junior schował siusiaka(chyba go nie wessało?!) tak się ułożył że nic nie było widać, przepisała mi lekarka żelazo, magnez z potasem i dostałam skierowanko na tą krzywą cukrową...75g(niezła torba tej glukozy) w pierwszej ciąży miałam chyba tylko 50g i po pół godz pobieraną krew a tu mam po godzinie i po dwóch...przejdę się w nast tyg na to badanko.
Zebrra,Ankami to się spotkajcie a Bazylka zawsze może do was dołączyć następnym razem- na co wy czekacie takie spotkanie to fajna sprawa spieszcie się bo zaraz urodzicie a potem to już mniej czasu
Wybaczcie ale uciekam myć młodą robić kolację-nadrobię czytanie jutro bo przyznam że nie czytałam co pisałyście bo cholercia ciągle coś-ktoś mi w tym przeszkadza
Sorki za moją nieobecność, ale ciągle coś dziś byłam porwana przez Nicoyę do jej rezydencji było super
Potem lekarz-junior schował siusiaka(chyba go nie wessało?!) tak się ułożył że nic nie było widać, przepisała mi lekarka żelazo, magnez z potasem i dostałam skierowanko na tą krzywą cukrową...75g(niezła torba tej glukozy) w pierwszej ciąży miałam chyba tylko 50g i po pół godz pobieraną krew a tu mam po godzinie i po dwóch...przejdę się w nast tyg na to badanko.
Zebrra,Ankami to się spotkajcie a Bazylka zawsze może do was dołączyć następnym razem- na co wy czekacie takie spotkanie to fajna sprawa spieszcie się bo zaraz urodzicie a potem to już mniej czasu
Wybaczcie ale uciekam myć młodą robić kolację-nadrobię czytanie jutro bo przyznam że nie czytałam co pisałyście bo cholercia ciągle coś-ktoś mi w tym przeszkadza