reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Jazztina leż i nie stresuj się... :tak: :happy: dobrze że jutro wizyta...

Zazdroszczę Wam ja niestety nie mam żadnej mamusi lipcowej w pobliżu... wszystkie daleko w Polsce... :-)

Pewnie juz śpicie ja też zaraz lulu bo jutro musze rano wstać na badanka i glukoze... żebym tylko cytrynki nie zapomniała... :eek:

To miłej nocki... i nie produkujcie jutro za dużo... bo będe miała czytania... :-)

reklama
Jaka tam wariatka, Grubelku? ja z miasta w ogóle bym się nie wyprowadziła. Ale kilka tygodni do dwóch miesięcy gdzieś bliżej natury też dobrze mi robi :) kiedyś marzyło mi się zamieszkanie gdzieś w górskiej głuszy we własnym domku, ale chyba z wiekiem trochę mi przeszło.

Wiecie co normalnie myślałam że nie przerobię Waszej dzisiejszej produkcji :wściekła/y:;-) A teraz leże i odpoczywam bo z mańkiem wciągnęliśmy pizze (nie całą !!! Bo cała ma 50 cm średnicy) i nie mam siły się ruszyć ;-);-);-);-) A tak ogólnie to dzień miałam nerwowy ale nie będę o tym pisała bo to strasznie długa historia !!!!!! Ale maniek mnie uspokoił i mam nadzieje że dzisiaj nie będzie się dzidzia denerwować :-)

Natalia gratuluje Małgosi :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aśka współczuje i mocno przytulam :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

umówiłam sie właśnie teraz na jutro do lekarza, wolę żeby jednak mnie obejrzał i juz coś zadziałał, będę spokojniejsza i będę wiedziała co mam robić

Jazztina napisz koniecznie jak wrócisz co powiedział lekarz-czekamy.

Grubelku
tak jak pisze Ankami o tym polu namiotowym-ale byś się zdziwiła co jak by cała ferajna, rodzinki baby- boomowe się zjechały(wyobraziłam to sobie) A co do tęsknoty za miastem-znam ten ból, chociaż przyznam że przy takiej pogodzie jak dziś(słoneczko i już jest w miarę ciepło!:szok:) żal by mi było siedzieć w murach w mieście...

reklama
Witam Witam W Piękny Dzionek:-) :-)

wstałam zła!!!!z bólem głowy i ogólnie mętnym samopoczuciem......:no: :no:
wziełam apap, bo nie wyrabiałam,wieczorem mam problemy z zaśnięciem, turlam się i turlam.......normalnie chce mi się wziąśc coś na sen!!!!!!znacie jakieś bezpieczne srodki ziołowe nasenne, uspokajające????:baffled: :eek: :zawstydzona/y:

Do góry